Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Trabzonspor ile Antalyaspor karşı karşıya geliyor. Her iki takım taraftarları da Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, şifresiz hangi kanalda sorusuna yanıt arıyor.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Süper Lig’in lideri Trabzonspor, sahasında Antalyaspor’u ağırlıyor. 1 Mart 2022 Salı akşamında saat 20.30’da başlayacak Trabzonspor Antalyaspor maçı A Spor ekranlarından canlı yayınlanıyor.

Ligde 66 puanla en yakın rakibi İttifak Holding Konyaspor'un 17 puan önünde yer alan Trabzonspor, şampiyonluk yolunda çok büyük bir avantaj yakalarken Ziraat Türkiye Kupası'nda da rakibini devirerek yoluna devam etmek istiyor.

Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ligde beş maçlık yenilmezlik serisi yakalayan ve 32 puanla 14. sırada yer alan Fraport TAV Antalyaspor ise geçen sezon final oynadığı kupada aynı başarıyı yeniden göstermek istiyor.

Stat: Medical Park Stadı
Tarih: 1 Mart 2022 Salı
Saat: 20.30
Yayın: A Spor

Trabzonspor Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Trabzonspor Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.