Tozluyaka 20.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Tozluyaka 20.Bölüm neler olacak?

Tozluyaka 19.Bölüm yayınlandıktan hemen sonra Tozluyaka 20.Bölüm Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Tozluyaka dizisinin yeni bölümü 13 Kasım Pazar akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle. Tozluyaka 20.Bölüm Fragmanı izle

Tozluyaka 19.Bölüm yayınlandıktan hemen sonra Tozluyaka 20.Bölüm Fragmanı yayınlandı. 

Tozluyaka 19.Bölüm yayınlandı. Peki Tozluyaka 20.Bölüm neler olacak?

TOZLUYAKA YENİ 19.BÖLÜM FRAGAMANI YAYINLANDI

Başrollerinde Emre Kınay ve Dolunay Soysert gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığıTozluyaka 19.Bölüm Fragmanında gelecek hafta ile ilgili önemli ipuçlarını verdi.

TOZLUYAKA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
 

Tozluyaka heyecen dorukta bir bölüm ile ekrana geldi. 

Tüm gençler bir oyunun içine düşmüşlerdir. Harcadıkça kazanın son kurbanları Ege ve Arap'tır. Sadece bir kişiyi kurtarabilirler. Ama hangisini? Seçim değil artık savaştır bu. Sonucunda ise kazanan kimse olmayacaktır. Yeni düşmanlıkların kapısı yeniden aralanacaktır.

Kenan'ın hasta olduğuna inanan Derya ise insanı bir yerden ona yardım ederken Önder'in yanlış anlamasına da sebep olur. Ama Önder'i üzmek ve hatta kaybetmek son istediği şeydir. Bu defa Derya adım atacaktır.

 
Tozluyaka 20.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Tozluyaka 20.Bölüm neler olacak? ile ilgili etiketler Tozluyaka Fragman

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.