Tozluyaka 20. bölüm tek parça izle! 13 Kasım Tozluyaka full izle!

Tozluyaka 20. bölüm FOX TV de. Pazar akşamlarında yayınlanan Tozluyaka son bölüm ile dizi bitiminde Youtube adresinde olacak. İşte, Tozluyaka 20. bölüm izle linki…

Tozluyaka 20. bölüm Pazar akşamında FOX TV ekranlarında. Başrollerinde Emre Kınay ile Dolunay Soysert’in oynadığı Tozluyaka dizisinin son bölümünde yine yer yerinden oynayacak.

Tozluyaka 20. Bölüm Özeti

Hastalık yalanının gerçeğe dönüşmesi Kenan için büyük yıkımdır. Korkuları, öfkesi gün yüzüne çıkmıştır ve panik haldedir. Etrafındaki herkesi de müthiş etkisi altına almıştır. Hastalığının bir çaresi vardır ve bunun için birileri bedel ödemek zorundadır.

Tozluyaka 20. bölüm tek parça izle! 13 Kasım Tozluyaka full izle!

Çağrı ile Zeyno’nun ilişkisine karşı çıkan Arap ve Ali’ye en büyük tepkiyi Mavi ve Duru gösterirken yanlış anlaşılmalarla örülü bir duruma düşerler.

Kırgınlıkların, korkuların, öfkelerin arasında kalan çocuklar ve aileleri… Sonu kimileri için mutlu sonla biterken; kimileri içinse hayatlarını değiştirecek seçimlere zorlanacakları büyük bir kararla neticelenir.

Tozluyaka 20. Bölüm İzlemek İçin Tıklayınız

Tozluyaka 20. bölüm tek parça izle! 13 Kasım Tozluyaka full izle! ile ilgili etiketler Tozluyaka
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.