Tolga Sarıtaş'tan Baba dizisi hayranlarına sarsıcı haber! Hikayenin sonuna geldik...

Salı akşamlarında Show TV ekranlarında yayınlanan Baba dizisinden hayranları üzen bir açıklama geldi. Dizinin başrol oyuncularından biri olan ve son olarak Etiler’de bir mekana girerken görüntülene Tolga Sarıtaş, şok haberi sarsıcı kelimelerle duyurdu.

Salı akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Baba’dan kötü haber geldi. Dizinin başrol oyuncularından Tolga Sarıtaş, Etiler’de bir mekan girişinde görüntülenince gazetecilerle kısa bir sohbetin ardından vedayı resmen duyurdu.

Baba Dizisi Final Mi Yapıyor?

Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Özge Yağız, Hakan Kurtaş gibi usta isimlerin yer aldığı Baba dizisine final yol göründü. Etiler’de bir mekana girerken görüntülenen Tolga Sarıtaş açıklamasında, "Dizimiz final yapacak. Hikayenin sonuna geldik. Artık dinlenme zamanı. Biraz dinlendikten sonra da yeni projeler için görüşmelere başlayacağım." ifadelerine yer verdi.

Tolga Sarıtaş'tan Baba dizisi hayranlarına sarsıcı haber! Hikayenin sonuna geldik...

Arkadaşlarıyla beraber mekanda yaklaşık 20 dakika kalan Sarıtaş, çağırdıkları taksiyi mekanın kapısına kadar yanaştırdı. Yanındaki gizemli kadın hızlıca araca binip uzaklaşırken Sarıtaş ve erkek arkadaşları da aynı takside yer aldı.

Tolga Sarıtaş'tan Baba dizisi hayranlarına sarsıcı haber! Hikayenin sonuna geldik... - Resim : 2

Sarıtaş, muhabirlerin “Yanınızdaki hanımefendiyi soralım. Neden bir anda taksiye bindiniz?” sorusuna ise cevap vermekten çekimdi.

Tolga Sarıtaş'tan Baba dizisi hayranlarına sarsıcı haber! Hikayenin sonuna geldik... ile ilgili etiketler Tolga Sarıtaş Baba Dizisi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.