Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek'in Filmi Yolun Açık Olsun Konusu Nedir, Yayın Tarihi Ne Zaman?

Netflix platformunda Türk dizi ve filmleri yayınlanmaya devam ediyor. Son olarak Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek'in başrolünde olduğu Yolun Açık Olsun filminin yayın tarihi açıklandı. Peki Yolun Açık Olsun filminin konusu nedir?

Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek'in başrolünde olduğu Netflix yapımı Yolun Açık Olsun 23 Mayıs 2022 tarihinde gösterime giriyor. İkiliyi bir araya getirecek film sosyal medyada da geniş yankı buldu. Peki Yolun Açık Olsun filminin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Yolun Açık Olsun filminin 23 Mayıs tarihinde Netflix platformunda gösterime gireceği açıklandı. Filmin yönetmeni ise tanıdık bir isim. 7. Koğuştakı Mucize filminin yönetmni Mehmet Ada Öztekin Yolun Açık Olsun filminin yönetmeni.

Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek'in Filmi Yolun Açık Olsun Konusu Nedir, Yayın Tarihi Ne Zaman?

YOLUN AÇIK OLSUN KONUSU NEDİR?

Omuz omuza çarpışan iki asker. Bir düğün ve bir cenaze. Bu dokunaklı yol öyküsünün başkahramanları gazi Yüzbaşı Salih, Asteğmen Kerim ve kafesteki bir keklik...

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş'ı bir araya  getiren Yolun Açık Olsun Filmi merakla bekleniyor. Gelişmeler haberimizde olacak. 

Lanistar Medya ve Same Film'in yapımını üstlendiği filmin çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Hakan Evrensel'in aynı adlı eserinden uyarlanan Yolun Açık Olsun filminin 23 Mayıs'ta Netflix'te izleyici karşısına çıkacağı öğrenildi.

 

Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek'in Filmi Yolun Açık Olsun Konusu Nedir, Yayın Tarihi Ne Zaman? ile ilgili etiketler Tolga Sarıtaş Engin Akyürek yolun açık olsun konusu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.