TOKİ Siirt Kuraları bugün çekiliyor! TOKİ Siirt kuraları bugün kaçta çekilecek?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak nitelendilerilen ve 81 ilde yapılan TOKİ Sosyal Konut Projesi’nde kura çekimlerine başlandı. Dün Ardahan ve Şırnak çekilişinde evler sahiplerini bulurken, gözler bugün çekilecek olan Siirt kurasına çevrildi. Peki Toki Siirt kurası bugün mü çekilecek? Kura çekilişleri ne zaman belli olur. İşte detaylar…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde 2+1, 3+1 evler için sıra kura çekilişinin bugünkü adresi Siirt. 903 konutun inşa ediledceği dört ilçe için start verildi.

TOKİ Siirt Kuraları bugün çekiliyor! TOKİ Siirt kuraları bugün kaçta çekilecek?

Ardahan ve Şırnak ilçelerinin ardından sıra Kars ve Siirt için TOKİ kura çekilişine geldi. Bugün gerçekleşecek kura çekilişi ile nihai isim listesi ve yedek liste belli olacak.

TOKİ SİİRT KURA ÇEKİMLERİNİ CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ 

TOKİ Siirt Kuraları bugün çekiliyor! TOKİ Siirt kuraları bugün kaçta çekilecek? ile ilgili etiketler emlak TOKİ Siirt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.