TOKİ Bursa kura sonuçları 2020! Kestel ve Yıldırım kura sonuçları isim listesi

TOKİ Bursa kura sonuçları 2020! TOKİ konutları için kura çekimleri devam ediyor. Bursa TOKİ konutlarının sahibi canlı yayın ile yapılacak kura sonuçları ile belli olacak.Bursa için kura çekimi bugün yapılıyor. Peki TOKİ Bursa kura kura sonuçları nereden öğrenilir? Detaylar haberimizde...

TOKİ Bursa kura sonuçları 2020! Son dakika TOKİ kura çekilişi haberleri merak edilen konular arasında bulunuyor.Bursa Kestel'de 250 konutluk büyük bir toplu konut projesinin kura çekimi bugün gerçekleştiriliyor. Kura sonuçlarının nasıl öğrenileceği ise araştırılıyor.

BURSA KESTEL KURA SONUÇLARI BELLİ OLDU MU?

Kura sonuçları TOKİ’nin resmi sitesinden yayımlanması için belli bir süreye ihtiyaç duyuluyor.Asil ve yedeklerin kura ile belirlenmesi sonrası oluşturulacak isim listesi TOKİ’nin resmi sitesinde aşağıdaki bağlantı ile ulaşabileceğiniz sayfadan ilan edilecek.

TOKİ BURSA KURA SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ BURSA KURA ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?

Proje kapsamında Bursa’nın Kestel ve Yıldırım ilçelerinde inşa edilen 250 ve 150 konutun kurası gerçekleştirilecek. TOKİ’nin resmi sitesinde verdiği bilgilere göre; Kestel’de gerçekleştirilen projenin kura çekimi saat 10:00’da, Yıldırım’da gerçekleştirilen projenin kura çekimi ise saat 13:00’de başlayacak. Her iki kura çekilişi de TOFAŞ Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa kura sonuçları 2020! Kestel ve Yıldırım kura sonuçları isim listesi ile ilgili etiketler Bursa TOKİ Yıldırım Kestel kura sonuçları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.