TOKİ Ankara Yenimahalle Yakacık 2+1 3+1 kura sonuçları isim listesi

TOKİ Ankara Yenimahalle Yakacık Mahallesi 2+1 ve 3+1 daireler için kura çekimi 3 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. “Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası” sonrasında ise Ankara Yenimahalle Yakacık Mahallesi 2+1 3+1 kura sonuçları isim listesi açıklanacak.

TOKİ'nin Ankara'da inşa edeceği binlerce konut için başvuru süresi daha önceden dolmuştu. Ankara Yenimahalle Yakacık projesinde ise 3+1 nitelik 129 konut, 2+1 nitelikli 73 konut sahibine ulaştırılarak toplam 202 adet konut için “Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası” gerçekleştirilecek.

TOKİ’nin gerçekleştireceği bu kura çekimi 03 Aralık 2021 tarihinde saat 11:00’de yapılacak.

TOKİ tarafından duyurular üzerinden yapılan açıklamada, “İdaremiz tarafından Ankara Yenimahalle Yakacık Mahallesi Projesi kapsamında kuralı satışa sunulan 2+1 nitelikli 73 adet konut ve 3+1 nitelikli 129 adet konut olmak üzere toplam 202 adet konut için 22 Kasım - 26 Kasım 2021 tarihleri arasında başvuru alınmış olup, katılımcılara yönelik “Hak Sahipliği ve Konut Belirleme Kurası” çekilecektir; kura çekilişi 03 Aralık 2021 tarihinde saat 11:00’de yapılacaktır.” ifadelerine yer verildi.

TOKİ Ankara Yenimahalle Yakacık Mahallesi 2+1 3+1 kura sonuçları isim listesi açıklanır açıklanmaz haberimizde olacak.

TOKİ Ankara Yenimahalle Yakacık 2+1 3+1 kura sonuçları isim listesi ile ilgili etiketler TOKİ Ankara Yenimahalle yakacık
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.