Togg'la Linea takas olur mu? Bakan Kasapoğlu'ndan esprili yanıt

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Türkiye'nin yerli ve milli aracı olan Togg ile Ankara caddelerini turladı. Meraklı gözlerle bakan vatandaşlara "Beğendiniz mi? Nasıl güzel di mi?" diye soran Bakan Kasapoğlu, aracın içini vatandaşlara gösterdi. Bakan Kasapoğlu'nun ''Togg ile Linea takas olur mu?'' diyen gence verdiği yanıt sosyal medyada çok konuşuldu.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Ankara caddelerinde adeta görücüye çıktı. Makam aracı Togg ile ilk kez trafiğe çıkan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu 7. caddede tur attı. Bakan Kasapoğlu, Togg'u kullanırken kaydedilen görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Vatandaşların Togg'a ilgi gösterdiği görüldü.

BAKAN KASAPOĞLU: "NASIL GÜZEL Dİ Mİ?"

Togg'u yakından inceleyenlere "Beğendiniz mi? Nasıl güzel di mi?" diye soran Bakan Kasapoğlu, meraklı vatandaşlara aracın kapısını da açarak içini gösterdi.

"LİNEA VAR DA! TAKAS OLUR MU?"

"Bizim Linea var da. Takas olur mu?" diye soran bir gence Kasapoğlu "Yaparız bir şeyler" diyerek esprili yanıt verdi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, daha sonra Togg'un önünde vatandaşlarla fotoğraf çektirirken, otomobilin millete ve ülkeye hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Togg'la Linea takas olur mu? Bakan Kasapoğlu'ndan esprili yanıt ile ilgili etiketler Mehmet Muharrem Kasapoğlu TOGG
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.