TJK 26 Şubat 2022 İstanbul at yarışı bülteni! Cumartesi İstanbul altılı ganyan sonuçları

TJK 26 Şubat 2022 İstanbul at yarışı bülteni ve altılı ganyan sonuçları burada. İstanbul 17. yarış günü olan Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleşecek 26 Şubat 2022 İstanbul TJK at yarışı sonuçları haberimizde olacak. İşte 26 Şubat Cumartesi İstanbul ikili, üçlü, dörtlü, beşli, altılı ganyan sonuçları…

Veliefendi Hipodromu'nda 26 Şubat 2022 Cumartesi günü gerçekleşecek olan İstanbul at yarışı programında dereceye giren atlarla birlikte ikili, üçlü ve altılı ganyan sonuçları anlık olarak içeriğimizde yer alacak.

9 koşuluk TJK İstanbul at yarışı programında 6’lı ganyan heyecanı 4. koşudan, 5’li ganyan 5. koşudan, 5’lü ganyan 6. koşudan, 3’lü ganyan ise 5. koşudan başlayacak.

26 Şubat 2022 TJK İstanbul At Yarışı Sonuçları

TJK 26 Şubat İstanbul at yarışları saat 17.15'te başlayacak.

TJK 26 Şubat İstanbul at yarışı bülteni için tıklayınız

TJK 26 Şubat 2022 İstanbul at yarışı bülteni! Cumartesi İstanbul altılı ganyan sonuçları ile ilgili etiketler İstanbul at yarışı altını ganyan sonuçları At yarışı bülteni
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.