Tiyatro oyuncusuna komşu saldırısı! Keserle ağzına vurdu, dişlerini döktü!

Çeşitli kurumlarda görev yapan ve sanat atölyesi kuran tiyatro sanatçısı Cemal Uçarman, evinin bahçe duvarı konusunda anne ve babası ile tartışan komşusunun kendisine saldırdığını, keserle ağzına vurarak 3 dişini kırdığını ve hakaret ettiğini belirterek şikayetçi oldu.

Uzun süre çeşitli kurumlarda tiyatro sanatçısı olarak görev yapan Cemal Uçarman, kısa bir süre önce Almanya'dan gelen komşusu Ahmet B. ile evin bahçe sınırlarına duvar örülmesi konusunda görüşme yaptı. İddiaya göre, görüşmeden 1 gün sonra Ahmet B., Uçarman'ın annesi ve babasıyla tartıştı.

Tiyatro oyuncusuna komşu saldırısı! Keserle ağzına vurdu, dişlerini döktü!

KESERLE SALDIRDI

Tartışmanın büyümesi üzerine bahçeye gelen Uçarman, komşusunun küfür edip taş attığını ve tartışmayı durdurmaya çalıştığı sırada da Ahmen B.'nin yüzüne keserle vurduğunu belirtti. Mahallelinin tarafları ayırmaya çalıştığı sırada da olay yerine polis geldi. İki taraf birbirinden şikayetçi oldu.

Tiyatro oyuncusuna komşu saldırısı! Keserle ağzına vurdu, dişlerini döktü! - Resim : 2

"DEFOLUN GİDİN SİZİ BURADA YAŞATMAYACAĞIM"

Olayın ardından Uçarman muayene için Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan muayene sonucunda ise, alt dudağıyla sağ gözünde darbe izleri olduğu ve çenesinde de 3 diş kaybı olduğuna dair rapor verildi.

Tiyatro oyuncusuna komşu saldırısı! Keserle ağzına vurdu, dişlerini döktü! - Resim : 3

SORUŞTURMA AÇILDI

Diğer taraftan, dini inancı nedeniyle hakarete uğradığını da söyleyen Uçarman, "Ahmet B.'den ve eşinden şikayetçiyim. Eşi bize taş attı" ifadelerini kullandı. Yüzünden yaralanan ve dişleri kırılan Uçarman, "Duvar örülmesine itiraz etmedik. Duvar parasını birlikte karşılamayı önerdik. Ortada nefret sorunu var. 90 yaşındaki insanları taşlamak ne demek? İtiraz eden yok. Kimsenin 1 gram toprağına tenezzül eden insanlar değiliz" dedi.

 

Tiyatro oyuncusuna komşu saldırısı! Keserle ağzına vurdu, dişlerini döktü! ile ilgili etiketler Saldırı saldırı tiyatro Cemal Uçarman
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.