TikTok'tan gördüğü videoyu denemek istedi! Mikrodalgada pişirmeye çalıştığı yumurta yüzünü parçaladı...

Bir anne, son zamanlarda viral hale gelen bir TikTok trendini denemek için mutfağa girdi. Saniyeler içinde yumurta pişirmek mikrodalgaya başvuran kadın bardağın parçalanması sonrasında diğer TikTok kullanıcılarını uyardı.

Shafia Bashir adlı bir kadın son zamanlarda kullandığı ve hatta şu anda internette viral olan bir yöntemle kolay yoldan haşlanmış yumurta yapmaya çalışıyordu. Bu viral mutfak hilesinde kadın, bir bardağa kaynar su döküp, yumurtayı bardağın içine ekledi ve birkaç dakika mikrodalgada pişirdi.

Teorik olarak, bunun haşlanmış bir yumurta ile sonuçlanması gerekiyordu, ancak 37 yaşındaki yumurtaya soğuk bir kaşıkla almayı çalışması üzerine bardak ve yumurta patladı.

Patlama, Shafia'nın yüzünün sağ tarafını haşladı. Shafia, yüzünü 20 dakika musluğun altında soğuk suya tuttuktan sonra yanmanın sonlanmaması üzerine acil servise gitmek zorunda kaldı.

Hayatında hissettiği 'en dayanılmaz' acı olduğunu söyleyen kadın, patlamadan 12 saat sonra hala yüzündeki acıyı hissedebildiğini ekledi.

TikTok'tan gördüğü videoyu denemek istedi! Mikrodalgada pişirmeye çalıştığı yumurta yüzünü parçaladı...

Shafia paylaştığı bir konuda şunları söyledi: "Başka kimsenin bunu yaşamasını istemiyorum çünkü TikTok'ta her şey trend oluyor... Hayatımdaki en dayanılmaz acıydı.

"Benim için korkunç bir dönemdi. Tam bir ıstırap içindeydim. Soğuk kaşığı koyar koymaz patladı ve beni haşladı."

"Yüzümü musluğun altına soktum ve sonra hastaneye gidebilmek için eşime kızıma bırakmak zorunda kaldım. Yüzüm şimdi iyileşti, neyse ki yara izi yok. Vazelin, Sudocrem, elime ne bulursam sürdüm. "

YUMURTAYI MİKRODALGADA PİŞİRİKEN DİKKAT EDİN!

Bir yumurtayı mikrodalgada haşlamak, yumurtanın kabuğu ısıyı koruduğu ve çıkarıldıktan sonra bile içeride pişmeye devam ettiği için patlama riski taşır.

Mikrodalgada yumurta ısıtmak gibi yemek pişirme tüyoları, TikTok gibi sosyal medya sitelerinde inanılmaz derecede popüler hale gelmiş durumda.

Shafia, olaydan sonra bir daha yumurta yemeyeceğini söyledi.

TikTok'tan gördüğü videoyu denemek istedi! Mikrodalgada pişirmeye çalıştığı yumurta yüzünü parçaladı... ile ilgili etiketler TikTok
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.