THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı İstifa Etti Mi? Neden İstifa Etti?

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın istifa ettiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. İYİ Partili Ali Kıdık, twitter hesabından yaptığı paylaşımda İlker Aycı'nın istifa ettiğini açıkladı. Peki İlker Aycı istifa etti mi? İlker Aycı Kimdir?

İlker Aycı istifa mı etti sorusu gündemde. İYİ Partili İBB Meclis üyesi ve AirportHaber Genel Koordinatörü Ali Kıdık'ın twitter hesabından yaptığı paylaşıma göre Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı istifa etti.

İlker Aycı İstifa Mı Etti?

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın istifa nedeni de merak edilen diğer konu oldu. İYİ Partili Ali Kıdık, paylaşımında şu sözlere yer verdi:

"Flaş gelişme...THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın istifası istendiği bildiriliyor... Gelişmeleri duyuracağım." dedi. Bu paylaşımın ardından bir tweet daha atan Kıdık, "Son dakika: THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı istifa etti. Yarın Yönetim Kurulu'nda istifasını açıklayacak" dedi.

Neden İstifa Etti?

İlker Aycı neden istifa etti sorusu da merak konusu oldu. Bilindiği üzere geçtiğimzi günlerde tüm ekibi geride bırakarak Kazakistan'dan kargo uçağıyla Türkiye'ye geri dönüş yapması tepki çekmişti.

İlker Aycı Kimdir?

1971 doğumlu olan İlker Aycı, 94 yılında Bilkent Üniversitesi'nden mezun oldu. 95 yılında İngiltere'de Siyaset alanında çalışmalar yaptığı Üniversiteden mezun oldu.

İlker Aycı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde danışmanlığını yaptı.

TİM Hizmet İhracatçıları Birliği, Türkiye Futbol Federasyonu, Türk Hava Yolları Spor Kulübü gibi organizasyonların yönetim ve denetim mekanizmalarında yer alan Aycı, aynı zamanda Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) bünyesindeki Türkiye-A.B.D., Türkiye- Brezilya ve Türkiye-İngiltere İş Konseylerinde Türk Hava Yolları Temsilciliği ile Türkiye-A.B.D. ve Türkiye-İngiltere İş Konseylerinde Yürütme Kurulu Üyeliği görevlerini sürdürüyordu.

İlker Aycı'nın Eşi Kim?

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı'nın eşi eski haber spikeri Tuğçe Saatman'dır.

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı İstifa Etti Mi? Neden İstifa Etti? ile ilgili etiketler İlker Aycı istifa THY
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.