Tetikçinin Oğlu dizisinin yayın tarihi belli oldu! Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler?

Senelerce Arka Sokaklar dizisinde Mesut karakterine hayat veren başarılı oyuncu Şevket Çoruh, yeni dizisi ile heyecan yarattı. Uzun bir sürenin ardından farklı bir karakter ile sevenlerinin karşısına çıkacak olan Çoruh’un yeni dizisi Tetikçinin Oğlu merak konusu oldu. İşte heyecan ile beklenen Tetikçinin Oğlu dizisine ilişkin ayrıntılar…

10 yılı aşkın bir süre boyunca Kanal D’nin efsane dizisi Arka Sokaklar’da Mesut karakterine hayat veren usta oyuncu Şevket Çoruh, seneler sonra bambaşka bir karakter için kameranın karşısına geçti. Tiyatro sahnelerinden hiç kopmayan ancak ekran önü yolculuğunda “Mesut” olarak hafızalara kazınan ünlü oyuncu, yeni dizisi Tetikçinin Oğlu ile heyecan yarattı.

Bir süre önce çekimlerine başlanmış olan Tetikçinin Oğlu dizisinde Şevket Çoruh’un yanı sıra başarılı oyuncu Timuçin Esen’in de rol alacağı bilinirken dizinin konusu ve diğer oyuncuları da merak konusu oldu. Bu noktada açıklamada bulunan kanal yönetimi, dizinin yayın tarihini, konusunu ve oyuncu kadrosunu izleyiciler ile paylaştı.

TETİKÇİNİN OĞLU DİZİSİNİN KONUSU NE, OYUNCULARI KİMLER?

Tetikçinin Oğlu dizisinin yayın tarihi belli oldu! Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler?

Korkmaz ve İskender uzun süreli bir dostluğa sahiptir. İskender’in oğlu bir kaza sonucunda hayatını kaybeder. Kazadan sorumlu tutulan isim ise Korkmaz’ın 22 yıl önce kaybettiği ve senelerdir aradığı oğlu Metin’dir. İki yakın dost yaşananlardan sonra karşı karşıya kalır. Biri oğlunun katilini bulmaya çalışır, diğeri ise oğlunu hayatta tutmaya.

Aksiyon ve dram içeren Tetikçinin Oğlu isimli yeni dizide Şevket Çoruh ve Timuçin Esen’in yanı sıra; Bahar Şahin, Serhat Kılıç, Sezin Akbaşoğulları, Genco Özak, Baran Can Eraslan ve Esra Kızıldoğan gibi isimler de rol alıyor.

TETİKÇİNİN OĞLU DİZİSİ NEREDE ÇEKİLDİ, NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Yönetmenliğini Emre Aybek ve Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu ise Gökhan Horzum’un yazdığı Tetikçinin Oğlu isimli yeni dizi, ilk bölümü ile bu akşam Fox TV’de izleyicinin karşısına çıkacak. Dizinin çekimlerinin Muğla’nın Bodrum ilçesinde devam ettiği belirtilirken yayın saati ise 20:00 olarak açıklandı. Fox TV’nin yeni dizisinden umutlu olduğu da gelen bilgiler arasında.

Tetikçinin Oğlu dizisinin yayın tarihi belli oldu! Tetikçinin Oğlu dizisinin konusu ne, oyuncuları kimler? ile ilgili etiketler dizi Kanal D Şevket Çoruh
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.