Tecrübeli golcü Burak Yılmaz, Hollanda temsilcisi Fortuna Sittard'la 5 yıllık sözleşme imzaladı

Hangi takıma transfer olacağı merakla beklenen Burak Yılmaz'ın, yeni adresi belli oldu. Tecrübeli futbolcu Burak Yılmaz, 2 yılı oyuncu ve 3 yılı antrenör olmak üzere Fortuna Sittard'la 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Burak Yılmaz'ın yeni adresi belli oldu. 36 yaşındaki futbolcu, Hollanda temsilcisi Fortuna Sittard ile 2 yılı oyuncu ve 3 yılı antrenör olmak üzere 5 yıllık mukaveleye imza attı.

Transfere ilişkin açıklamalarda bulunan Yılmaz, "Fortuna Sittard'da geçireceğim zamanı gerçekten dört gözle bekliyorum. Benim için resmin tamamı son derece önemliydi. Önce kulüpte bir oyuncu olarak geçireceğim döneme odaklanmak istiyorum. Kulüp iddialı ve gelecek sezonlarda tecrübemle katkıda bulunmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Fortuna Sittard'ın müdürü olarak olarak görev yapan Sjoerd Ars da, "Bu, Fortuna Sittard için harika bir gün, bu statüye sahip bir oyuncuyla anlaşabildiğimiz için. Burak yaşına rağmen hala son derece zinde ve istekli. Tecrübesinin hem saha içinde, hem de saha dışında bize değer katacağına inanıyoruz" dedi.

 

Tecrübeli golcü Burak Yılmaz, Hollanda temsilcisi Fortuna Sittard'la 5 yıllık sözleşme imzaladı ile ilgili etiketler Burak Yılmaz fortuna sittard
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.