Galatasaray'a Taylan Antalyalı müjdesi

Galatasaray, Süper Lig’in 11. haftasında yarın Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu akşam yaptığı antrenmanla tamamladı. Sarı-kırmızılılarda Taylan Antalyalı takımla birlikte çalıştı. Okan Kocuk, Younes Belhanda, Arda Turan ve Ryan Babel'in ise koronavirüs karantinaları sona erdi.

Galatasaray'da bu sezon 10 maçın 10'unda da ilk 11'de sahaya çıkan Taylan Antalyalı, hafta içi antrenmanda sakatlanmış, dünkü çalışmaya da katılamamıştı. 25 yaşındaki orta saha oyuncusu bugünkü antrenmanda takımla çalışarak Hatayspor maçında oynayabileceğini gösterdi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Teknik Direktör Fatih Terim yönetiminde gerçekleşen antrenmanda Fernando Muslera, kaleci antrenörü eşliğinde özel çalıştı. Marcelo Saracchi ve Radamel Falcao, kendileri için hazırlanan özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

Koronavirüs test sonuçları negatife dönen Okan Kocuk, Younes Belhanda, Arda Turan ve Ryan Babel, ilk kez takımla birlikte çalışmalara katıldı. İzolasyon süreci yarın tamamlanacak olan Omar Elabdellaoui’nin idman programının ise daha sonra belirleneceğini ifade edildi.

Galatasaray'a Taylan Antalyalı müjdesi

Galatasaray'a Taylan Antalyalı müjdesi ile ilgili etiketler Galatasaray Hatayspor Taylan Antalyalı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.