Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan olay yaratan yatak pozu

Geçirdiği bir operasyon sonucunda stent takılan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’in eski eşi Ayşegül Yıldız’ın yatak pozu olay yarattı. ‘Günaydın’ pozuyla hayranlarını karşılayan Yıldız geçen aylarda da ‘2. kez anne olmak istiyor musunuz’ sorusu olay yaratmıştı.

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız, sosyal medya paylaşımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu defa da Instagram üzerinden paylaştığı yatak pozu ile gündem olan Yıldız bir anda tüm dikkatleri yeniden üzerinde toplamayı başardı.

İbrahim Tatlıses ile olan evliliğinden dünyaya gelen kızı Elif Ada ile yastık savaşı yaparken çekilen görüntülerini paylaşan Yıldız’ın neşeli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Geçtiğimiz aylarda takipçilerinden gelen "İkinci kez anne olmak istiyor musunuz?" ve "Kaç kere aşık oldunuz?" sorularına verdiği yanıtlarla gündeme gelen Yıldız, “Hiç aşık olmadım” diyerek herkesi şaşırtmıştı.

Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan olay yaratan yatak pozu

AYŞEGÜL YILDIZ KİMDİR?

1981 yılında Bursa’da dünyaya gelen Ayşegül Yıldız, eğitimini Bodrum’da tamamladıktan sonra yerel kanallarda sunuculuk yaptı. Miss Turkey güzellik yarışmasında 4. olan Yıldız'ın hayatı, "Fırat" dizisinin Bodrum'daki çekimleri sırasında İbrahim Tatlıses ile tanışmasıyla bir anda değişti.

İbrahim Tatlıses'i 13 Mart 2011 günü uğradığı silahlı saldırı sonrasında kaldığı hastanede bir an olsun yalnız bırakmayan Ayşegül Yıldız, 27 Eylül 2011 tarihinde Tatlıses ile evlendi. Çiftin nikahını Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıyarken, Fatih Terim de nikah şahidi oldu.

Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan olay yaratan yatak pozu - Resim : 2

9 Nisan 2013 tarihinde de Elif Ada adlarında bir kızı oldu.

Tatlıses'in eski eşi Ayşegül Yıldız'dan olay yaratan yatak pozu ile ilgili etiketler İbrahim Tatlıses ayşegül yıldız yatak
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.