Tarkan konserindeki kalabalığı bazı kesimler seçime çekmeye çalıştı: Soner Yalçın'dan flaş yanıt

İzmir'in kurtuluşunun 100. yıldönümü kutlamalarında Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen Tarkan konserine çok sayıda vatandaş katıldı. Konserdeki büyük kalabalığı 2023 yılında yapılacak seçimlere bağlamaya çalışan bazı kesimlere gazeteci Soner Yalçın'dan flaş yanıt geldi. Yalçın, “Bizim Mahalle” gündeminde hâlâ Tarkan konseri varken, Erdoğan dün 250 bin konut, 100 bin arsa, 10 bin dükkan satış projesini açıkladı. Sizce sandık için hangisi etkili?" dedi.

İzmir'in kurtuluşunun 100. yıldönümü kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Gündoğdu Meydanı'nda yapılan kutlamalara katılan çok sayıda vatandaş Tarkan konserinde eğlendi.

Gündoğdu Meydanı'ndaki coşkulu kutlamayı bazı muhalif kesimler ise farklı bir algı oluşturmak için kullanmaya çalıştı. Bazı kesimler Tarkan konserindeki kalabalığa dikkat çekerek iktidarın önümüzdeki seçimde 'gidici' olduğunu iddia etti.

Gazeteci Soner Yalçın, bazı kesimlerin algı oluşturma çabalarına çarpıcı bir paylaşımla yanıt verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dün detaylarını açıkladığı büyük konut projesine dikkat çeken Yalçın şu ifadeleri kullandı:

"Sosyal demokrat kitle, Tarkan konserinin 2023 seçiminde “Erdoğan'ın yolcu” olduğunu ispatladığından emin!…

“Bizim Mahalle” gündeminde hâlâ Tarkan konseri varken, Erdoğan dün 250 bin konut, 100 bin arsa, 10 bin dükkan satış projesini açıkladı.

Sizce sandık için hangisi etkili?"

Tarkan konserindeki kalabalığı bazı kesimler seçime çekmeye çalıştı: Soner Yalçın'dan flaş yanıt ile ilgili etiketler İzmir Tarkan Konser Soner Yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.