Tanrıkulu’nun SİHA rahatsızlığı… Bozkurt: Bu zihniyet iktidara gelirse kumpaslar yeniden başlar!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsunun yeni bölümünde, Pınar Gültekin davasında tepki çeken indirimli ceza kararını, 2022 Yılı Merkezi yönetim Bütçe Kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifini, asgari ücrete ikinci zammı, ekmek zammını, Suudi Arabistan Veliaht Prensi'nin Türkiye ziyaretini, İngiltere’nin yeni Genelkurmay Başkanı’nın savaş açıklamasını, CHP’li Faik Öztrak’ın DBP’li Saliha Aydeniz savunmasını ve CHP’li Sezgin Tanrıkulu’nun skandal SİHA açıklamasını masaya yatırdı.

''BÖYLE CANİCE BİR OLAYIN HİÇBİR GEREKÇESİ OLAMAZ’’

Ceyhun Bozkurt, ’’Daha detaylı inceleme yapılıp, karar verilemez miydi? sorusu akıllara geliyor. Karar vicdanları yaraladı. Haksız tahriğin gerekçesi nedir? Başka bilgilere mi ulaşıldı? Göreceğiz. Adaletin yerine gelmesini savunacağız. Mahkeme gerekçeli kararla ilgili sağlıklı bilgileri aktarmalı. Kararı sorgulamak gerekiyor. Ancak böyle canice bir olayın hiçbir gerekçesi olamaz.

‘’BİR ŞEYİN HAZIRLIĞI YAPILIYOR, EN SONUNDA SAVAŞA GİDİLECEK’’

Üçüncü dünya savaşının içindeyiz zaten, öncü çatışmalarını yaşıyoruz. Ülkeler kışkırtılıyor, gayrimeşru isteklerini başka ülkelere dayatıyorlar. Bu bir şeyin hazırlığı, en sonunda savaşa gidilecek. Eski sistem çöktü, Batı'nın kurduğu askeri ve siyasi sistem bitti. Şimdi de NATO'yu ayağa kaldırmaya çalışıyorlar ama olmuyor. Avrupa'da gaz karneye bağlanabilir, Almanya'da kömür fabrikaları tekrar aktifleştiriliyor. Avrupa geriye gidiyor, Yunanistan'a gazı kesecek. Bu süreci kullanabiliriz.

‘’TANRIKULU’NUN SIRTINI KİMLERE DAYADIĞI ÇOK BELLİ. BU ZİHNİYET İKTİDAR OLURSA TÜRKİYE’DE YENİDEN KUMPASLAR OLUR’’

Tahrik, polisin yaptığı değildir. PKK'nın siyasi ayağının günler öncesinden destek yürüyüşünün yapılacağını açıklaması ve teröriste özgürlük istedikleri yürüyüşü yapmasıdır. Tanrıkulu'nun sırtını kimlere dayadığı çok belli. Bu zihniyet iktidar olursa Türkiye'de yeniden kumpaslar olur, vatanseverleri yargılarlar.

‘’MEMLEKET PARTİSİ’NDEN İSTİFA EDENLER CHP’YE KATILABİLİR. İNCE CUMHUR İTTİFAKI’NA KATILABİLİR’’

Memleket Partisi'nden istifa edenler CHP'ye katılabilir. Gerekçeleri o yönde, CHP'ye katılmak istiyorlar. İnce'nin dikkat çekici görüşmelerinden rahatsız olmuş olabilirler. Muharrem İnce seçim sürecinde Cumhur İttifakı'na katılabilir. Sola yönelik denge İnce üzerinden kurulabilir. İnce devlet politikalarının arkasında duruyor.’’  ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Tanrıkulu’nun SİHA rahatsızlığı… Bozkurt: Bu zihniyet iktidara gelirse kumpaslar yeniden başlar! ile ilgili etiketler Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun pınar gültekin Cemal Metin Avcı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.