Tamer Karadağlı'dan kardeş Azerbaycan'a gönüllü askerlik desteği

Jülide Ateş'in canlı yayın konuğu olan oyuncu Tamer Karadağlı, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki savaşa değinerek kardeş Azerbaycan için seve seve gönüllü askerlik yapabileceğini söyledi.

Tamer Karadağlı’dan canlı yayında aldatma üzerine şok eden açıklamalar geldi. Arzu Balkan ile evli olduğu dönemde eşini aldattığını ve şantaja uğradığından bahsetti. Karadağlı ayrıca Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki savaşa yönelik olarak da Azerbaycan için seve seve gönüllü askerlik yapardım sözlerini kullandı..

Jülide Ateş’in canlı yayın konuğu olan oyuncu Tamer Karadağlı, oldukça samimi itiraflarda bulundu. Karadağlı, Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki savaşa da değinerek sosyal medyada bu konuda ses getiren tweetlere imzasını attığını kaydederek ‘Tek millet, iki devlet’ ifadelerini kullandıklarını ve bunu yerine getirmenin gerekliliğinden bahsetti.

Karadağlı bu yaştan sonra kendisini askere alamayacaklarını belirten Karadağlı eğer alsalardı gönüllü olarak kardeş Azerbaycan için gönüllü askerlik yapacağını ifade etti.

Tamer Karadağlı'dan kardeş Azerbaycan'a gönüllü askerlik desteği ile ilgili etiketler Tamer Karadağlı Azerbaycan jülide ateş
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.