Takası Türkiye'de yapılan Ukraynalı askerin görüntüsü dehşete düşürdü! Hali içler acısı...

Türkiye'nin arabuluculuğu ile esir takası yapan Rusların elinden kurtulan bir Ukraynalı askerin son hali sosyal medyada gündem oldu. Kilo verdiği ve kollarında kırıklar olduğu gözlemlenen askerin fotoğrafı, dehşete düşürdü.

Rusya Devlet Başkanı Putin ve Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile diplomasi trafiği yürüten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başarılı arabuluculuğu sonucu 200 savaş esiri mübadele edildi. Erdoğan, Rusya ve Ukrayna arasında Türkiye'nin arabuluculuğunda gerçekleşen esir mübadelesinin savaşın sonlandırılması yolunda önemli bir adım olduğunu belirtti.

Türkiye'nin arabuluculuğunda Rusya ve Ukrayna arasında gerçekleşen esir takası, Avrupa basınında da geniş yer aldı.

 

Takası Türkiye'de yapılan Ukraynalı askerin görüntüsü dehşete düşürdü! Hali içler acısı...


ERDOĞAN: 200 İSİM BİZİM MİSAFİRİMİZ

Erdoğan konu hakkında yaptığı açıklamalarda, "Esir takasında 200 ismin üzerinde durmuştuk. Bunlar bizim misafirimiz ve kontrolümüzde. Bir tanesi de özellikle Putin'in üzerinde durduğu bir isimdi. Bu ismi de biz Rusya'ya gönderdik" dedi.

 

Takası Türkiye'de yapılan Ukraynalı askerin görüntüsü dehşete düşürdü! Hali içler acısı... - Resim : 2

UKRAYNALI ESİR ASKERİN İÇLER ACISI HALİ GÜNDEM OLDU

Öte yandan Mariupol/Azovstal kuşatmasında uzun zaman direniş gösteren ve daha sonra Rusya'ya esir düşen, en son ise yapılan anlaşma ile serbest kalan Ukraynalı bir askerin son hali sosyal medyada gündem oldu.

Askerin önceki ve son haline ait fotoğraflar yan yana paylaşıldı.

Kilo verdiği ve kollarında kırıklar olduğu gözlemlenen askerin fotoğrafı, görenleri dehşete düşürdü.

Takası Türkiye'de yapılan Ukraynalı askerin görüntüsü dehşete düşürdü! Hali içler acısı... ile ilgili etiketler Ukrayna Rusya asker takas ukraynalı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.