Tadı Tuzu Kalmayan Sadakatsiz Can Çekişiyor! Bu Hafta Da Yok! Sadakatsiz Final Mi Yapıyor?

Artık hikayesinde heyecan kalmayan Sadakatsiz yılbaşından bu yana can çekişiyor. Yeni yılda sadece bir bölümü ekrana gelen diziye izleyicilerin de ilgisi azaldı. 25 Ocak 2022 Çarşamba akşamı da yayınlanmayacak olan Sadakatsiz final mi yapıyor? İşte Sadakatsiz ile ilgili son gelişmeler...

Sadakatsiz final kararı yakında geliyor. Çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizisi artık reytinglerde can çekişiyor. Yılbaşından bu yana bir kez yeni bölümü ile ekrana gelen dizide Cansu Dere, Caner Cindoruk, Berkay Ateş ve Melis Sezen'in oyunculukları bir yana hikayesi de artık eskisi kadar ilgi çekmiyor.

Bu hafta da yeni bölümü ekrana gelmeyecek olan Sadakatsiz'de Cansu Dere'nin oynadığı Asya ile Berkay Ateş'in hayat verdiği Aras'ın ilişkisi bir türlü izleyici tarafından kabul görmedi. Hal böyle olunca da hikayesi ile televizyon izleyicilerini kendine bağlamakta zorluk çeken Sadakatsiz final kararı yakında gelebilir.

Tadı Tuzu Kalmayan Sadakatsiz Can Çekişiyor! Bu Hafta Da Yok! Sadakatsiz Final Mi Yapıyor?

Sadakatsiz Final Mi Yapıyor?

Sadakatsiz final nedeni de düşüş eğilimindeki reytingler olacak. Hiç parlak gitmeyen dizi her hafta kan kaybediyor. Hikayeyi ilginç kılmak için diziye yeni karakter olarak Serhat Parıl da katıldı. Bir sonraki bölümde Asya ve Volkan'ın oğulları Ali ile ilgili yeni hikayeler gelebilir.

Sadakatsiz yeni bölümü 3 Şubat 2022 Çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında olacak.

 

Tadı Tuzu Kalmayan Sadakatsiz Can Çekişiyor! Bu Hafta Da Yok! Sadakatsiz Final Mi Yapıyor? ile ilgili etiketler Sadakatsiz final neden
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.