Taçsız Prenses dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

MF Yapım tarafından hazırlanan yeni sezon dizilerden Taçsız Prenses çok yakında başlıyor. Halen daha hazırlık aşamasında olan ve oyuncu seçmeleri devam eden Taçsız Prenses oyuncuları şimdiden merak ediliyor. Peki ama Taçsız Prenses dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak?

MF Yapım yeni sezona iddialı bir diziyle hazırlanıyor. Başrolleri için şu anlık sadece Yağmur Tanrısevsin ile anlaşan yapımcı firma oyuncu seçmeleri için hazırlıklarını sürdürüyor. 2023 yılında çekimlerine başlanacak olan Taçsız Prenses dizisinde 1,5 aylık dönemde oyuncu kadrosunun tamamen belli olacağı ve hemen ardından da hikayeye geçeceği belirliyor.

Taçsız Prenses Ne Zaman Başlıyor?

MF Yapım tarafından hazırlanan Taçsız Prenses, 2023 yılının Mart ya da Nisan ayı gibi izleyenlerin karşısında olacak. Şu anlık sadece Yağmur Tanrısevsin ismi ön plana çıkarken Taçsız Prenses oyuncu kadrosunun tamamı Aralık ayının sonlarına doğru netleşecek. Taçsız Prenses dizisi yeni sezonda FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Taçsız Prenses dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor?

Taçsız Prenses Nerede Çekiliyor?

FOX TV ve MF Yapım anlaşmalı Taçsız Prenses dizisinin çekimlerinin İstanbul’un Beykoz ilçesinde yer alan dizi film platosunda gerçekleştirileceği belirtildi.

Taçsız Prenses Oyuncuları

Yağmur Tanrısevsin

24 Ağustos 1990 tarihinde Mersin’de dünyaya gelen Yağmur Tanrısevsin, liseye kadar olan eğitimini burada tamamladı. İstanbul’da Marmara Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünden mezun olan güzel oyuncu Craft Oyunculuk Atölyesinde oyunculuk eğitimi alarak bir ajansa kaydoldu.

2011 senesinde Adını Feriha Koydum adlı dizide canlandırdığı Ece karakteriyle kariyerine başlayan Tanrısevsin, 2023 senesinde de Bambi reklamlarının marka yüzü oldu.

Taçsız Prenses dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor? - Resim : 4

Kaçak, Bana Baba Dedi, Mayıs Kraliçesi, İki Yalancı gibi birçok yapımda rol alan Yağmur Tanrısevsin, son olarak başrolünü Gökhan Alkan ile paylaştığı Kalp Yarası dizisinde başrollerde yer aldı.

Taçsız Prenses dizisi ne zaman, hangi kanalda başlıyor? ile ilgili etiketler Taçsız Prenses Yağmur Tanrısevsin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.