Taçsız Prenses 5. bölüm full izle

Taçsız Prenses 5. bölüm izle! Salı akşamlarında FOX TV ekranlarında yayınlanan Taçsız Prenses son bölüm ile Youtube de.

Taçsız Prenses 5. bölüm izle! FOX TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Taçsız Prenses son bölüm ile Youtube platformunda olacak.

Başrollerinde İsmail Hacıoğlu ile Sümeyye Aydoğan’ın yer alacağı Taçsız Prenses son bölümünde; Masal yaptıklarını geri almaya çabalarken Yağmur yeni bir yol ayrımına gelir.

Fuat, Evgin’den istediğini almak için bastırır. İştar kızının kalbini çalan öğretmenin kim olduğunu anlamak için kolları sıvar. Ama Evgin her ikisi için de dişli bir rakip çıkar. Sonunda geçmiş günahlar ortaya dökülürken Masal’a son darbeyi vuran yine en yakınlarından biri olacaktır.

Taçsız Prenses 5. bölüm izle

Annesini güvenli bir eve getirmek isteyen Masal, Şahin’in iyi mi kötü mü olduğundan emin olmak ve restorandaki canavarlı kapıyı artık açmak zorundadır. Ama Şirin’in abisine olan sarsılmaz güveni kafasını karıştırır. Diğer yandan büyük konseri gelip çatan Yağmur uyuyakalmamak için ekstrem bir çözüme sarılır. Fuat ise bol para getirecek, yeni ve tehlikeli bir oyunun peşindedir. Sonunda bir trajedi Evgin’le Yağmur’u bir karara sürüklerken canavarlı kapı da açılır. Ama dışarı dökülenler hiç de Masal’ın beklediği gibi olmayacaktır.

Taçsız Prenses 5. bölüm full izle ile ilgili etiketler

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.