Survivor'da ikizlerden Sema Aydemir eleniyor! İşte, Survivor eleme gecesinde ifşa olan o anlar!

Ünlüler ile Gönüllüler arasında devam eden Survivor 2022 yarışmasında 1 Haziran akşamında gerçekleşecek eleme gecesi ifşa oldu. İkiz kız kardeşi Seda Ocak’ın elenmesinden sonra bu seferde Ünlüler takımından Sema Aydemir’in eleneceği iddia edildi.

Survivor 2022’de adım adım finale doğru gidilirken yeni bir eleme heyecanı daha kapıya dayandı. Ünlüler ile Gönüllüler takımı arasında oynanacak olan son dokunulmazlık oyunlarının ardından Anıl, Ayşe, Sema arasından biri Survivor’a veda edecek.

Survivor 1 Haziran Kim Elendi?

Survivor 2022’de eleme heyecanı 1 Haziran Çarşamba akşamında yaşanacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasındaki amansız mücadelede Anıl, Ayşe, Sema arasından bir yarışmacı adaya veda etmiş olacak.

Survivor'da ikizlerden Sema Aydemir eleniyor! İşte, Survivor eleme gecesinde ifşa olan o anlar!

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022’de bu haftanın eleme adayları; Anıl ve Ayşe olurken son isimde oy çokluğu ile Sema oldu.

Son ifşa haberlerinin ardından 1 Haziran Çarşamba akşamında iddia edildi.

Survivor'da ikizlerden Sema Aydemir eleniyor! İşte, Survivor eleme gecesinde ifşa olan o anlar! - Resim : 2

Survivor 2022 yarışmasında Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Oynanan iki oyunla beraber Ünlüler takımı kaybeden taraf oldu. 3. dokunulmazlık oyununda tekne keyfi ile birlikte müzik, yemek, eğlence ve 1 gece de konaklama ödül haline geldi.

Survivor'da dokunulmazlık oyununun hemen ardından kadınlar yarışını Gönüllüler kazandı.

Survivor'da ikizlerden Sema Aydemir eleniyor! İşte, Survivor eleme gecesinde ifşa olan o anlar! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 sema aydemir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.