Survivor’da haftanın ilk eleme adayları belli oldu; bir isim yarıştan çekildi! İşte detaylar…

Ekranların fenomen yarışması Survivor 2023 yarışması dün bir yarışını da gerçekleştirdi. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı kim, hangi takım kazandı? İşte 5 Şubat 2023 Survivor eleme adayları…

Geçtiğimiz ayın 15’i itibariyle seyirci karşısına çıkmaya başlamış olan Survivor Türkiye 2023 yarışmasında nefesleri tutturacak gelişmeler yaşanmaya başladı. Yeni hafta yarışına başlayan Survivor Türkiye 2023 yarışması, 5 Şubat 2023 Pazar günü (dün) haftanın ilk dokunulmazlık oyununu oynadı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımın iki kişiyi eleme potasına gönderdiği Survivor Türkiye 2023 yarışmasından bir ismin daha çekildiği öğrenildi.

Ada şartlarının zorlayıcılığı nedeniyle her zamankinden daha çok çekilmenin yaşandığı Survivor Türkiye 2023 yarışmasında daha önce Berdan Mardini, Seçkin Piriler ve Yusuf Güney çekilmişti. Bir ismin daha çekildiğine ilişkin açıklama Survivor Türkiye 2023 yarışmasının son bölümünde yarışmanın yapımcısı ve hakemi Acun Ilıcalı’dan geldi. Acun Ilıcalı, aynı zamanda bir ismin de sakatlık yaşadığını bildirdi.

SURVİVOR TÜRKİYE 2023 YARIŞMASININ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Survivor’da haftanın ilk eleme adayları belli oldu; bir isim yarıştan çekildi! İşte detaylar…

Geçtiğimiz haftayı namağlup olarak kapatan Survivor Türkiye 2023 yarışmasının ünlüler takımı, yarışmanın yeni haftasına da aynı şekilde güçlü başladı. Son dokunulmazlık yarışını kazanan ünlüler takımı, bir kez daha eleme potasına isim vermekten kurtuldu. Survivor Türkiye 2023 yarışmasının kaybedeni olan gönüllüler takımı ise, eleme potasına aday isimleri belirledi.

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının son bölümünde eleme potasına girecek olan ilk iki isim belli oldu. Buna göre, Survivor Türkiye 2023 yarışmasının bu haftaki eleme adayları Aziz ve Elanur oldu. İkili bu akşamki Survivor Türkiye 2023 yarışmasında yarışarak, potadan çıkmak için birbirleriyle mücadele verecek.

SURVİVOR TÜRKİYE 2023 YARIŞMASINDAN KİM ÇEKİLDİ?

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının 1 Şubat 2023 tarihli bölümünde; Acun Ilıcalı, bir ismin çekilmeyi düşündüğünü bildirmiş, ancak isim vermemişti. Survivor Türkiye 2023 yarışmasından çekilecek isim de dün akşam belli oldu.

Survivor Türkiye 2023 yarışmasından çekilen imi açıklayan Acun Ilıcalı, sosyal medya fenomeni Chaby Han’ın yarıştan çekildiğini ilan etti. Ada şartlarına uyum sağlayamadığı gerekçesiyle yarışa veda eden Chaby Han’ın yanı sıra sakatlık yaşayan Walison’un durumunun ise birkaç güne netleşeceği öğrenildi.

Survivor’da haftanın ilk eleme adayları belli oldu; bir isim yarıştan çekildi! İşte detaylar… ile ilgili etiketler Survivor 2023 TV8
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.