Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da kim elendi, eleme adayı kim oldu?

Survivor 2022'de dokunulmazlık için karşı karyıya gelen yarışmacılar, parkura tek tek çıkarak zamana karşı bir mücadele verdi. Her oyunda kaybeden takım, akşamında ada konseyinde bir eleme adayı belirleyecek. Soluk soluğa izlenen Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu?

Survivor 2022 All Star'ın haftanın dördüncü dokunulmazlık oyunu sonrası eleme adayı belirlendi. Her bölümüyle izleyicilerine heyecan dolu dakikalar yaşatan Survivor'da nefes kesen bir mücadele yaşandı. Peki Survivor'da kim eleme adayı oldu, dokunulmazlığı hangi takım aldı?

SURVİVOR'DA DÖRDÜNCÜ DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor All Star yarışma programında heyecan kaldığı yerden devam ediyor.

SURVİVOR'DA ELEMEYE KİMLER KALDI?

Survivor All Star'da haftanın eleme adayları Ardahan, Barış ve Gizem oldu.

4 Nisan Pazartesi günü ekrana gelen Survivor All Star'da dördüncü eleme adayı ise... oldu.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Reytinglerde de başarısını göstererek tüm kategorilerde birinciliği elde eden Survivor'da yapılacak ada konseyinde elenen isim açıklanacak.

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor'da kim elendi, eleme adayı kim oldu? ile ilgili etiketler Survivor kim elendi dokunulmazlık kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.