Survivor'da baygınlık geçiren Sema Aydemir'den şok haber! Survivor Sema elendi mi?

Survivor 2022 All Star’da Sema Aydemir şoku yaşanıyor. İki takım arasında son oynanan ödül oyununda sakatlık geçiren ve sağlık durumu merak edilen Sema için elendi mi sorusunun cevabı aranmaktadır. Peki, Survivor Sema elendi mi, nerede?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışması her akşam keyifle izlenme rekorları kırarken ünlülerde boy gösteren Sema Aydemir de dikkat çekmeye devam ediyor. Survivor’da son olarak oynanan dokunulmazlık oyunu esnasında parkurda kafasını vurarak baygınlık geçiren ve daha sonrasında da sağlık durumu merak edilen Sema hakkında bir son dakika açıklaması bekleniyor.

Survivor Sema elendi mi?

TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında, oyun esnasında sakatlanan Sema’ya ne oldu sorusu takipçiler tarafından merak edilmekte. Açıklanan son bilgi ışığında Sema’nın gözetim altında tutulduğu kaydedildi.

Survivor'da baygınlık geçiren Sema Aydemir'den şok haber! Survivor Sema elendi mi?

Dokunumazlık için parkura çıkan Ünlüler takımından Sema yarış sırasında sert bir şekilde düştü. Takım arkadaşının nefes almakta zorluk çektiğini fark eden ve yardıma giden Bora, çamur zeminin de etkisi ile Sema'nın üzerine düştü.

Murat Ceylan sağlık ekibini oyun alanına çağırırken Sema'nın Gönüllüler takımında yarışan ikizi Seda da kardeşine yardım etmek için parkura koştu.

Nagihan'ın gözyaşları içinde 'Çok kötüyüm, konuşmak istemiyorum' demesi, takım arkadaşına bir şey mi oldu? sorusunu akıllara getirdi.

Survivor'da baygınlık geçiren Sema Aydemir'den şok haber! Survivor Sema elendi mi? ile ilgili etiketler Survivor sema aydemir sağlık durumu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.