Survivor'a veda eden Seda'dan kardeşi Sema'ya olay sözler! İşte diskalifiye edilecek o isim!

Survivor 2022 All Star’da eleme konseyinin ifşa olması konuşuluyor. Son olarak ikizlerden Seda’nın elenmesi sonrasında bu seferde şok bir diskalifiye yaşanacağı haberleri gündeme bomba gibi düştü. İşte, Survivor’da kızakta olan o isim…

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından Survivor 2022’de son olarak yaşanan eleme heyecanı oldukça şaşırttı. Sezonun en önemli eleme konseyinde Sema’nın ikiz kız kardeşi Seda Ocak, elenerek Survivor’a veda etti. Yarışmadan elenen Seda Ocak, giderayak herkesi canını yakarak şok sözler sarf etti. Tepkisini sert bir dille yansıtan Seda’ya sosyal medya üzerinden büyük tepkiler geldi.

Haftalardır merakla beklenen eleme konseyinde Evrim Keklik, Nisa Bölükbaşı, Berkan Karabulut, Ogeday Girişken, Hikmet Tuğsuz ve Seda Ocak gibi isimler yer aldı. Gerçekleştirilen SMS oylamasında diğer arkadaşlarına oranla daha az oy alan Seda, yarışmaya veda etmek durumunda kaldı.

Survivor'a veda eden Seda'dan kardeşi Sema'ya olay sözler! İşte diskalifiye edilecek o isim!

Seda’nın Ogeday ile vedalaşması esnasında, “siz beni nasıl elediniz?” diyerek ilk bombasını patlatması ile yer yerinden oynadı. Hemen ardından da Nagihan’a “final koltuğuna oturmadan gelme” diyerek ikiz kız kardeşi Sema’ya karşı sessiz kalması herkesi şaşkına çevirdi.

Seda’nın elenmesine oldukça üzülen Sema ise gecenin en büyük şokunu yaşadı. Seda kardeşinin yanına gelerek, “sen sadece oyununa bak” demesi dikkatlerden kaçmadı. İzleyenlerde “Seda resmen Sema’yı kıskanıyor. Bir insan ikizini kıskanır mı?” diyerek yorumlarda bulundu.

Survivor'a veda eden Seda'dan kardeşi Sema'ya olay sözler! İşte diskalifiye edilecek o isim! - Resim : 2

Bu arada son gelen iddialarda Gönüllüler takımında yer alan Berkan Karabulut’un Survivor 2022’den diskalifiye edileceği söylendi.

Survivor'a veda eden Seda'dan kardeşi Sema'ya olay sözler! İşte diskalifiye edilecek o isim! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor all star Seda Ocak Berkan Karabulut
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.