Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı? 24 Mayıs Survivor Eleme Adayları Kimler?

Survivor 2022'de ödül oyunu heyecanı sürüyor. 24 Mayıs Survivor ödül oyunu kim kazandı merak ediliyor. Ünlüler ve Gönüllüler takımların kıran kırana mücadelesi sonrası eleme konseyi toplanıyor. 4 eleme adayından biri bu akşam Survivor'a veda edecek. Peki Survivor kim elendi?

Her oyunu bir başka heyecan vev tartışmaya sahne olan Survivor All Star 2022'de ödül oyun heyecanı sürüyor. 24 Mayıs Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusu da gündem oldu. Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının mücadelesi parkurda kıran kırana sürerken eleme adayları da elenme endişesi taşıyor.

Survivor ödül oyunu kim kazandı sorusu yanıtını buldu. Berkan Karabulut, Hikmet Tuğsuz, Ayşe Yüksel ve Sude Burcu'nun eleme adayı olarak potaya girdiği yarışmada bu akşam bir yarışmacı Survivor şampiyonu olma hayallerine veda edecek.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

Survivor kim elendi sorusu da bu akşam yanıtını buluyor. Hafta boyunca oynanan dokunulmazlık oyunları sonucunda belirlenen 4 eleme adayı bu akşam elenme korkusu yaşayacak. Ancak gelen haberler elenen ismin Survivor Sude Burcu olduğunu gösteriyor.

Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı? 24 Mayıs Survivor Eleme Adayları Kimler?

Survivor ödül oyununu kazanan takım ve elenen isim haberimizde olacak.

Survivor Ödül Oyunu Kim Kazandı? 24 Mayıs Survivor Eleme Adayları Kimler? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 ödül oyunu kim kazandı kim elendi survivor sude burcu elendi mi
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.