Survivor Merve Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Survivor'dan neden kovuldu?

Survivor 2023 10 Nisan akşamı 65. Bölümü ile ekranlara geldi. Yeni bölümde Acun Ilıcalı, Merve Yıldırım adlı yarışmacının Survivor’dan diskalifiye edildiğini belirtti. Yapılan haberlerin ardından Merve Yıldırım'ın yaşamı ve Survivor'dan neden elendiği merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Survivor Merve Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Survivor'dan neden kovuldu? Ayrıntılar haberimizde...

Ekranların uzun soluklu yarışma programı Survivor 2023 tüm hızıyla devam ediyor. Survivor'ın 10 Nisan akşamı yayınlanan 65. bölümünde Acun Ilıcalı, Merve Yıldırım'ın diskalifiye edildiğini söyledi.  Yapılan haberlerin ardından Merve Yıldırım'ın yaşamı ve Survivor'dan neden elendiği merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Survivor Merve Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Survivor'dan neden kovuldu? Ayrıntılar haberimizde... 

Survivor Merve Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Survivor'dan neden kovuldu?

SURVIVOR MERVE NEDEN DİSKALİFİYE OLDU?

Merve'nin aile özlemi çektiğini söylemesi ve son bölümde performans göstermemesi nedeniyle mavi takım dokunulmazlığı kaybetti. Açıklamaları ile Merve'ye adeta sitemde bulunan Acun Ilıcalı, Merve'ye "Sen şimdi bize kararını söyleyeceksin. Sen bu takımın bir parçası olarak arkadaşlarına destek olarak devam edecek misin, yoksa ben böyleyim devam ederim mi diyorsun?" dedi.

Bunun üzerine Merve, "Potadayım, şuan eleme adayıyım" diyerek cevap verdi. Merve bu haliyle takım arkadaşlarına destek olamayacağını söylerken, Acun Ilıcalı son sözünü söyleyerek, "Arkada meşale var ya onu almana gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor'a renk kattın. Şimdi arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin." cevabını verdi.

SURVIVOR MERVE YILDIRIM NEDEN AYRILDI?

Merve Yıldırım Bursa'da doğup büyüdüğünü söyledi. Annesi Azerbaycan'lı, babası Balıkesirli. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Bölümünü bitiren Yıldırım, cimnastik bölümünde kariyerine devam etti. Cimnastik Milli sporcusu Merve Yıldırım 2021-2022 Türkiye şampiyonu. Cimnastiğe 6 yaşında öğretmeninin yeteneğini keşfetmesiyle başladı.

Hayat hikayesini anlatan Merve Yıldırım, 11 yaşında annesinin kendisini evden atmasıyla mücadelesinin başladığını söyledi. İlkokul, ortaokul ve lisede yurtta büyüyen Yıldırım, lise sonda geçici ailenin yanında kaldı. 4 kardeş olan Merve yıldırım, babasının desteğiyle cimnastik mesleğine kavuştuğunu ifade etti. Survivor'a mental, tramvatik her açıdan hazır olduğunu belirterek iddiasını ortaya koydu.

Survivor Merve Yıldırım kimdir, kaç yaşında? Survivor'dan neden kovuldu? ile ilgili etiketler Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.