Survivor Kim Elendi? 26 Ocak Survivor'da Kim Elendi? Eleme Adayları Kimler?

Survivor 2022 heyecan dolu bölümleri ile devam ediyor. 26 Ocak Survivor kim elendi sorusu da bu akşam SMS sıralaması sonucu belli oluyor. Sürgün adası konseptinin uygulandığı Survivor'da 4 eleme adayı arasından bir yarışmacı bu akşam veda edecek. Peki Survivor kim elendi, kim gitti?

SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor 2022 All Star'da mücadele hız kesmeden devam ediyor. Haftanın 4 eleme adayı sürgün adasında yerini aldı.

Survivor Dokunulmazlık Oyunlarını Kim Kazandı?

En çok takip edilen yarışma programında Ünlüler ve Gönüllüler takımının mücadelesi sürüyor. Her parkurda heyecanın dozu bir kademe daha artıyor. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu Ünlüler kaybetmişti. İkincisiini Gönüllüler takımın kaybetti. Üçüncü dokunulmazlık oyununun kazananı ise Gönüllüler oldu.

Sürgün Adasında Kimler Var?

Yeni haftada Sürgün adasına ilk giden isim Mert Öcal oldu. Gönüllülerden Berna Kekliker de ikinci eleme adayı oldu. Üçüncü eleme adayının ismi oy çokluğuyla Ayşıl Özaslan olarak belirlendi. Son eleme adayı da daha önce de sürgün adasına giden Sercan Yıldırım oldu.

Survivor Kim Elendi? 26 Ocak Survivor'da Kim Elendi? Eleme Adayları Kimler?

Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor'a veda gününde oynanan ödül oyunu mücadelesi sürerken haftanın ilk ödül oyununu Nisa'nın yüksek performansı iler Gönüllüler olmuştu.

Survivor Kim Elendi? 26 Ocak Survivor'da Kim Elendi? Eleme Adayları Kimler? - Resim : 2

Peki Survivor Kim Elendi?

Survivor Kim Elendi sorusu 26 Ocak 2022 Çarşamba akşamı belli oluyor. 4 eleme adayından biri Survivor kim gitti sorusuna yanıt olacak. SMS sıralamasının Acun Ilıcalı tarafından açıklanacağı eleme gününde adaya veda edecek isim henüz belli olmadı. Elenen isim haberimizde olacak. 

Survivor Kim Elendi? 26 Ocak Survivor'da Kim Elendi? Eleme Adayları Kimler? ile ilgili etiketler Survivor kim elendi survivor kim gitti eleme adayları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.