Survivor Kim Elendi? 23 Şubat Altıncı Haftada SurvivorAll Star Kim Gitti? İşte Eleme Adayları

Survivor 2022'de altıncı hafta eleme heyecanı yaşanıyor. 23 Şubat Survivor kim elendi sorusu bu akşam yanıtını buluyor. Sürgün adasındaki 4 eleme adayından birisi SMS oylaması sonrası adaya veda ediyor. Peki Survivor All Star 2022 kim gitti, kim elendi? İşte detaylar...

Survivor kim elendi sorusunun yanıtı haberimizde. Her eleme konseyinde bir başka heyecanın yaşandığı Survivor All Star 2022'de eleme potasında olan 4 yarışmacıdan birisi adaya veda ediyor. Geçtiğimiz gün düzenlenen acil durum konseyi sonrası Yasin ve Hikmet'e ödül cezası verilirken altıncı haftanın son konseyi bu akşam toplanıyor.

Survivor All Star 2022 kim gitti, kim elendi sorusu da az sonra belli oluyor. Yapılan dokunulmazlık oyunları neticesinde sürgün adasına giden 4 yarışmacı bu akşam adaya veda etmenin korkusunu yaşıyor.

Survivor Kim Elendi? 23 Şubat Altıncı Haftada SurvivorAll Star Kim Gitti? İşte Eleme Adayları

Survivor 2022 Altıncı Hafta Eleme Adayları Kimler?

Survivor 2022 altıncı hafta eleme potasında olan isimler, Yunus Emre Özden, Gökhan Keser, Nagihan Karadere ve Yasin Obuz oldu.

23 Şubat 2022 Survivor'a veda eden yarışmacı Survivor Yunus Emre Özden oldu. 

Survivor Kim Elendi? 23 Şubat Altıncı Haftada SurvivorAll Star Kim Gitti? İşte Eleme Adayları ile ilgili etiketler 23 Şubat Survivor 2022 kim elendi kim gitti survivor all star kim elendi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.