Survivor ikizleri Sema ile Seda yeniden buluşuyor! Adada 1 Haziran eleme gecesi ifşa oluyor!

Survivor 2022’de 1 Haziran eleme gecesi ifşa oldu. Yavaş yavaş finale doğru adım adım gidilirken Seda Ocak’ın ardından ikiz kız kardeşi Sema Aydemir’in Survivor’dan elenerek adaya veda edeceği iddia edildi.

Survivor 2022 yarışmasında adım adım finale doğru gidilirken yeni bir eleme heyecanı daha geldi çattı. Ünlüler ile Gönüllüler takımı arasında oynanacak olan son dokunulmazlık oyunlarının ardından Anıl, Ayşe, Sema arasından biri Survivor adasına veda etmiş olacak.

Survivor 1 Haziran Kim Elendi?

Survivor 2022’de eleme heyecanı 1 Haziran Çarşamba akşamında yaşanacak. Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasındaki amansız mücadelede Anıl, Ayşe, Sema arasından bir yarışmacı adaya veda etmiş olacak.

Survivor ikizleri Sema ile Seda yeniden buluşuyor! Adada 1 Haziran eleme gecesi ifşa oluyor!

TV8 ekranlarının en çok izlenen yarışması Survivor 2022’de bu haftanın eleme adayları; Anıl ve Ayşe olurken son isimde oy çokluğu ile Sema oldu.

Son ifşa haberlerinin ardından 1 Haziran Çarşamba akşamında iddia edildi.

Survivor ikizleri Sema ile Seda yeniden buluşuyor! Adada 1 Haziran eleme gecesi ifşa oluyor! - Resim : 2

Survivor 2022 yarışmasında Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Oynanan iki oyunla beraber Ünlüler takımı kaybeden taraf oldu. 3. dokunulmazlık oyununda tekne keyfi ile birlikte müzik, yemek, eğlence ve 1 gece de konaklama ödül haline geldi.

Survivor'da dokunulmazlık oyununun hemen ardından kadınlar yarışını Gönüllüler kazandı.

Survivor ikizleri Sema ile Seda yeniden buluşuyor! Adada 1 Haziran eleme gecesi ifşa oluyor! ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 sema aydemir Seda Ocak
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.