Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? 29 Mart Survivor iletişim ödülü hangi takımın oldu?

Survivor 2022 All Star yarışmasında, birleşme partisi ardından ünlüler ve gönüllüler ilk oyuna çıktı. Survivor'da görülmemiş zorlu parkurda iki takım da kıran kırana mücadele etti. Oyunun kazananı hem dokunulmazlığı hem de iletişim ödülünü almış olacak. Peki, 29 Mart Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2022'de haftanın üçüncü dokunulmazlık oyunu gerçekleşiyor. Oyun, heyecanla beklenen birleşme partisinin hemen ardından geldi. Dokunulmazlık parkurunu kazanan takım ayrıca iletişim ödülünün de sahibi oluyor. Survivor iletişim ödülünü kim kazandı?

29 MART SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Haftanın üçüncü dokunulmazlık yarışı salı akşamı düzenlendi. Oyunda yarışmacılar zorlu parkura çıktı ve kıyasıya performans sergiledi. Oyun sonunda kazanan, ilertişim ödülünden de faydalanıyor. Kadınlar yarışını ünlüler aldı ancak kazananı henüz belli değil.

Dokunulmazlık oyunu aynı zamanda iletişim ödülünü de getiriyor. Haftanın iletişim ödülü gönüllüler için seçilen bir arkadaşla yazılma, ünlüler için de ailelerden gelen fotoğraflı postalar olacak.

SURVİVOR ELEME ADAYLARI

Haftanın dokunulmazlık oyunları ardından iki kez kaybeden gönüllüler takımı Evrim ve Hikmet'i potaya soktu. Berkan ve Seda gönüllüler takımında dokunulmaz olan isimlerden.

Oylama sonucunda Yağmur'a karşı en çok oy alan Gökhan üçüncü gitme adayı oldu. Berkan ise dördüncü ismi belirledi ve Yasin'i tercih etti.

 

Survivor dokunulmazlığı kim kazandı? 29 Mart Survivor iletişim ödülü hangi takımın oldu? ile ilgili etiketler Survivor dokunulmazlık kim kazandı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.