Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kaç yaşında, nereli, evli mi?

Survivor 2022 All Star kadrosunda ünlüler takımında yer alan Barış Murat Yağcı kimdir? Yarışmayı yakımdan takip edenler Barış Murat Yağcı boyu, kilosu, burcu, göz ve saç rengini merak ediyor. Peki ama Barış Murat Yağcı kaç yaşında, nereli, evli mi, sevgilisi kim, instagram hesabı nedir?

Survivor 2022 All Star kadrosu ünlüler takımında yer alan Barış Murat Yağcı hakkında tüm detaylar yarışmacılar tarafından yakından takip edilmektedir. Daha öncesinde Survivor 2020 kadrosunda ünlüler takımı için verdiği mücadele ile ön planda yer almıştır. İşte, Barış Murat Yağcı’nın boyu, kilosu, burcu, göz ve saç rengi…

Barış Murat Yağcı Kimdir?

21 Ocak 1991 tarihinde İzmir’in Alaçatı semtinde dünyaya gelen Barış Murat Yağcı, genç nesil olarak lanse edilen Türk oyuncu ve modeller arasındadır. Best Model of Turkey 2011 birincisi olan Yağcı, üniversite eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi’nde Uluslararası İlişkiler Bölümünde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetiminde devam etmiştir.

Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kaç yaşında, nereli, evli mi?

Üniversiteden önce Milona’da Gastronomi üzerine eğitim alan Yağcı, küçüklüğünden bu yana basketbol sevdalısı olduğundan İzmirspor’da basketbol hayatına başlamış ve sonrasında da Efes Pilsen’e transfer olmuştur. 8 sene bu kulüp içerisinde yer alan Yağcı, geçirdiği sakatlığından ardından kariyerini sonlandırmış ve modellik yapmaya başlamıştır.

2011 senesinde Best Model of Turkey yarışmasında birinci olan Yağcı, tüm dikkatleri üzerinde toplayarak kendisine gelen oyunculuk tekliflerini geri çevirmemiştir. Bu yüzden oyunculuk eğitimi almaya başlayan Yağcı ilk olarak 2015 yılında Kocamın Ailesi ve daha sonrasında da Kiralık Aşk dizilerinde rol almıştır.

Şevkat Yerimdar dizisinden sonra da Sosyetik Gelin filminde oynayan Yağcı, 2018 yılında da Youtube kanalı açarak aktif olarak videolar paylaşmaya başlamış ve burada sohbet, spor ve eğlence ağırlıklı içeriklerle hayranlarıyla buluşmuştur.

Barış Murat Yağcı’nın iddialara göre oyuncu Birce Akalay’ın kuzeni olduğu da belirtilmektedir.

Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kaç yaşında, nereli, evli mi? - Resim : 2

Adı Soyadı: Barış Murat Yağcı
Doğum Tarihi: 21 Ocak 1991
Nereli: İzmir
Burcu: Kova
Kilosu: 87
Boyu: 1.91
Göz Rengi: Yeşil
Saç Rengi: Açık Kahve
Sevgilisi: Yok
Evli mi: Değil

Barış Murat Yağcı Boyu Kaçtır?

Barış Murat Yağcı 1.91 boyundadır.

Barış Murat Yağcı Kilosu (Ağırlığı) Nedir?

Barış Murat Yağcı 87 kilodur.

Barış Murat Yağcı Saç Rengi Nedir?

Barış Murat Yağcı saç rengi açık kahvedir.

Barış Murat Yağcı Instagram Hesabı

Barış Murat Yağcı sosyal medya hesabı Instagram’da @barismrtyagci adresini kullanmaktadır.

Barış Murat Yağcı Burcu Nedir?

Barış Murat Yağcı Kova burcudur.

Barış Murat Yağcı Göz Rengi Nedir?

Barış Murat Yağcı göz rengi yeşildir.

Survivor Barış kimdir? Barış Murat Yağcı kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Barış Murat Yağcı Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.