Survivor All Star 2022'den Bir Nagihan Karadere Geçti! Nagihan Karadere elendi mi?

Survivor 2022'den elenen son isim Nagihan Karadere oldu. 24 Haziran Survivor Eleme Konseyinde En Az SMS oyunu alarak veda eden Survivor Nagihan All Star 2022'yi 6. olarak bitirdi. Sezon boyunca performansı inişli çıkışlı olan Karadere özellikle Hikmet Tuğsuz ile olan tartışmaları ile akıllara kazındı.

Survivor Nagihan Elendi mi sorusu yanıtını buldu. 24 Haziran Survivor Eleme Konseyinde Hikmet Tuğsuz ve Ayşe Yüksel ile girdiği eleme potasından çıkamayan Survivor Nagihan Karadere yarışmaya veda etti. Survivor All Star 2022'den Bir Nagihan Karadere Geçti! Nagihan Karadere Elendi mi?

SURVİVOR NAGİHAN ELENDİ Mİ?

Survivor All Star'da Genel performans birincisi olan Survivor Nagihan Karadere, 506 oyuna çıktı. 309 galibiyet alan Karadere, 197 mağlubiyet aldı.

Yüzden 61,1 başarı yüzdesi gösteren Survivor Nagihan Karadere, Survivor 2016'da 5. oldu.

Survivor 2018'de finalist olan ve Adem Kılıçcı'ya kaybeden Nagihan Karadere, All Star 2022'de ise 6. olarak veda etti.

Survivor All Star 2022'den Bir Nagihan Karadere Geçti! Nagihan Karadere elendi mi?

NAGİHAN VE HİKMET TARTIŞMALARI HAFIZALARDA!

Survivor All Star 2022 finali öncesi yarışmaya son 6'da veda eden Nagihan Karadere Hikmet Tuğsuz ile yaşadığı gerginlikler ile son dönemde konuşuldu. Ancak konseye veda ederken Survivor Hikmet ile vedalaştı.

Survivor All Star 2022'den Bir Nagihan Karadere Geçti! Nagihan Karadere elendi mi? ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 survivor nagihan elendi mi survivor nagihan Nagihan Karadere
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.