Survivor All Star 147. bölüm fragmanı

Bu haftanın 3'üncü, Dominic'teki son dokunulmazlık oyununun ekrana geleceği Survivor All Star 147. bölümün fragmanı yayınlandı. Fragmana yarışmacılardan Hikmet, Adem ve Batuhan üçlüsünün tartışması damgasını vurdu.

TV8'in heyecan dolu yarışması Survivor All Star'da işler iyice kızıştı.

Acun Medya tarafından yayınlanan 147. bölüm fragmanında yarışmacılardan Hikmet'in Adem ve Batuhan'la kavgası bitmiyor. Hikmet'in sözlerine bozulan Adem, "Kimsenin korunmaya ihtiyacı yok" çıkışına geçiyor.

Fragmanında bu haftanın üçüncü, Dominik'teki son dokunulmazlık oyunundan görüntüler yer alan 147. bölüm, 27 Haziran Pazartesi saat 20.00'de TV8'de ekrana gelecek.

Survivor'da bu hafta 1. eleme adayı Nisa Bölükbaşı, 2. eleme adayı Hikmet Tuğsuz olurken, dokunulmazlık oyununun ikisini de Batuhan Karacakaya kazandı.

Survivor All Star 147. bölüm fragmanı ile ilgili etiketler Survivor survivor all star 2022 Survivor 2022 147. bölüm fragmanı fragman izle
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.