Survivor 21 Mayıs kim elendi? 77. bölümde Adaya kim veda etti? Yağmur mu? Birsen mi?

Survivor 21 Mayıs 77. bölümde kim elendi? TV8'in sevilen yarışması Survivor'da heyecan dorukta. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Gönüllülerden bir isim adaya veda edecek? Peki Survivor 21 Mayıs kim elendi? 77. bölümde hangi isim elendi? Adaya kim veda etti? Yağmur mu? Birsen mi? Nagihan mı? Damla mı? elenecek? İşte tüm detaylar...

Survivor 21 Mayıs kim elendi? 77. bölümde hangi isim elendi? TV8'in reyting rekortmeni yarışması Survivor'da eleme heyecanı yaşanıyor. Bu akşam yapılacak konseyde bir yarışmacının ada hayatı sona erecek. Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllülerde potaya 4 isim girdi. Gönüllülerde eleme listesinde ismi olan yarışmacılar Yağmur, Birsen, Nagihan ve Damla oldu. Bu akşam açıklanacak oylama sonrası bir kişi Survivor'a veda edecek. Peki Survivor21 Mayıs kim elendi? 77. bölüm hangi isim elendi? Adaya kim veda etti? Yağmur mu? Birsen mi? Nagihan mı? Damla mı? elenecek? İşte tüm detaylar...

Survivor 21 Mayıs kim elendi? 77. bölümde Adaya kim veda etti? Yağmur mu? Birsen mi?


Survivor 21 Mayıs kim elendi?

Survivor 21 Mayıs'ta yayınlanan bölümde bir isim adaya veda edecek. Herkes bu ismin kim olduğu merak ediyor. Konsey'de Acun Ilıcalı adaya kimin veda edeceğini açıkladı. 77. bölüm yapılan konsey sonrası adaya Birsen veda etti.

Survivor 21 Mayıs kim elendi? 77. bölümde Adaya kim veda etti? Yağmur mu? Birsen mi? - Resim : 2

Survivor 20 Mayıs dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 20 Mayıs Pazar akşamı ekrana gelecek 76. bölümünde yine kıran kırana bir dokunulmazlık oyunu bekliyor. Dokunulmazlık oyunu henüz oynanmadı. Oyun sonuçlanır sonuçlanmaz sitemzeden öğrenebilirsiniz.

Survivor 21 Mayıs kim elendi? 77. bölümde Adaya kim veda etti? Yağmur mu? Birsen mi? - Resim : 3


SEMA BİLEREK KOLUNU KIRDI!

Survivor 2018 yeni bölüm tanıtımında dokunulmazlık oyunu sırasında Sema beklenmedik bir hareket yaptı. Daha önce çatlak olan kolunu bençe vurarak kırdı. Sema, Survivor doktoru Metin Kuş'un "Pişman mısın?" sorusunu da "Değilim." diye yanıtladı.

 

ACUN ILICALI BÜYÜK ÖDÜLÜ AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, “Yaptığımız toplantı sonucunda verdiğimiz kararla, Survivor tarihinde hiç verilmemiş bir ödül söz konusu… Survivor tarihi içindeki en büyük ödül olacak. Bunu sonuna kadar hak ediyorsunuz. Olağanüstü bir sezon yaşatıyorsunuz bize.

Biz de size birleşme sonrasındaki haftalar için sürprizler hazırlıyoruz. Sizin için unutulmaz bir Survivor olmasını istiyoruz. ” demişti

Acun, heyecanla beklenen Survivor tarihinin en büyük ödülü bu gece açıklayacak.

Survivor son bölümünde dokunulmazlık oyunu ile izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Eleme adaylarının belirlendiği 19 Mayıs akşamı, ünlüler ve gönüllüler takımı arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Dokunulmazlık oyununu kazanarak adalarından bir kişinin daha gitmesine göz yummak istemeyen yarışmacılar, gün sonunda ada konseyinde iki arkadaşlarının ismini potaya yazdı.


YENİ BÖLÜMDE ŞOK EDEN HAREKETLER

Survivor'ın yeni bölüm fragmanında Sema'nın anlamsız hareketleri dikkat çekti. Elinde çatlak bulunan Sema, oturdukları banklara elini sertçe vurunca doktor Metin Kuş araya girdi. Metin Kuş'un pişman mısın sorusuna hayır yanıtını veren Sema, Acun Ilıcalı'nın 'Bir insan çatlak olan ve iyileşmekte çok zorlandığı elini niye kalkıp bu şiddette vurur da ve belki bir daha kırar. Bundan sonra bir daha böyle bir şey yaşar mıyız sence?' söylemlerine 'Bilemeyiz' cevabını verdi.

SURVİVOR 74. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Oyun alanında sinirler yükseliyor. Mustafa Kemal'in Nagihan'a laf atması Nagihan'ın sinirlerini bozuyor. Ümit'in gülmesi ise olayı daha da alevlendiriyor. Gözyaşlarını tutamayan Nagihan oyun alanında zor dakikalar geçiriyor.

Turabi takım arkadaşlarına patlıyor! Mustafa Kemal'e Nagihan'a olan tavrında dolayı çıkışan Turabi, Mustafa ile münakaşaya giriyor.

İLETİŞİM OYUNUNDA NE OLMUŞTU?
Survivor'ın 73.bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımları iletişim ödülü için kıyasıya rekabet etti.

İletişim oyununda Mustafa Kemal oyunu kazandıktan sonra Gönüllüler takımına sus işareti yaptı.

Bu hareket sonrası Mustafa Kemal'le Gönüllüler takımı arasında tartışma yaşandı.

Tartışmada Hakan, Mustafa Kemal'e 'Tek canın var zaten Mustafa Kemal' dedi. Mustafa Kemal'de cevap olarak bundan sonra herkese hak ettiği gibi davranacağım.'dedi. Tartışma çok büyümeden sona erdi.

O SES SURVIVOR'I KİM KAZANDI?
Dün akşam Survivor'da birleşme partisi vardı. Tüm yarışmacılar, temiz ve güzel kıyafetlerini giyerek eğlence yaptı. Konuklar, Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak'tı. Yarışmacılar şarkı yarışmasına çıktılar. Jüri Survivor yarışmacılarının performansını değerlendirdi. Adem ile Turabi türkü söylerken Turabi hem de saz çaldı.

Yarışmacıların seslendirdiği şarkılar

Yağmur / Bütün Kızlar Toplandık

Birsen / Aldırma Deli Gönül

Mustafa Kemal / Nayino

Anıl / Kandırdım

Merve Aydın / Saydım

Sema / Aşk Laftan Anlamaz Ki

Ümit / Ain't No Sunshine

Turabi / Metris'in Önü

Hilmi Cem / Günah Benim

Nagihan / Bebek

Adem / 1. şarkı Fırat Türküsü

Damla / Ben Böyleyim

Yarışmas sonrası kazanan isim Merve oldu.

SURVİVOR 70. BÖLÜM ÖZETİ (BİRLEŞME PARTİSİ)

Survivor'un dün yayınlanan 70. bölümünde birleşme partisi heyecanı yaşandı.

Birleşme partisinde şarkı yarışması öncesinde Acun Ilıcalı, birleşmeyle ilgili önemli bir açıklama yaptı. Ilıcalı'nın yaptığı açıklamada, birleşme partisinde adalar birleşmeyecek. Yarışmacı sayılarının fazla olduğu için ilerleyen zamanda adalar birleşeceğini söyleyen Ilıcalı, birleşmenin yakın zamanda olacağını söyledi.


ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Survivor'da Anneler Günü'ne özel iletişim oyunu oynandı. Kazanan takımın yarışmacıları telefonda annesiyle görüşüp Anneler Günü'nü kutlayacaktı. Oyuna Gönüllüler takımı çok iyi başladı. Fark bir ara 4'e kadar çıktı. Ünlüler takımı daha sonra rakip takımı yakalamayı başarıp skor'u 7-7'ye kadar getirdi. Bu skorun ardından Gönüllüler Takımı tekrar yükselişe geçti ve oyunu 10'a 7 kazanmayı bildi. Gönüllüler takımı karşı tarafa saygı göstererek sevinç gösterisinde bulunmadı.


SURVİVOR KAZANAN YARIŞMACILAR
Türkiye 2005 Survivor Türkiye: Büyük Macera Uğur Pektaş Palau

Türkiye 2006 Survivor Türkiye - Yunanistan Derya Durmuşlar Panama

Türkiye 2007 Survivor Aslanlar - Kanaryalar Taner Özdeş Panama

Türkiye 2010 Survivor Kızlar - Erkekler Merve Oflaz Filipinler

Türkiye 2011 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Derya Büyükuncu Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2012 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Nihat Altınkaya Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2013 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Hilmi Cem İntepe Panama

Türkiye 2014 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2015 Survivor All Star Turabi Çamkıran Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2016 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Çağan Atakan Arslan Dominik Cumhuriyeti

Türkiye 2017 Survivor Ünlüler-Gönüllüler Ogeday Girişken Dominik Cumhuriyeti

SURVIVOR YARIŞMASI NEDİR?
Survivor, dünya üzerinde birçok ülkede yapılan televizyon yarışması. Programda, yarışmacılar yerleşim yerinden uzak bir bölgede soyutlanarak; para ödülü ve diğer ödüller için çekişirler. Yarışmada kademeli eleme sistemi kullanılır. Yarışmacılar, yalnızca bir yarışmacı kalana kadar diğer takım arkadaşlarını kapalı oylama ile elerler. Yarışmayı kazanan "Sole Survivor" (Hayatta kalan kişi) unvanını da alır. Survivor formatı 1992'de İngiliz televizyon yapımcısı Charlie Parsons tarafından oluşturulmuştur.


SURVİVOR ALL STAR
Survivor All Star, Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir.Haftada 7 gün yayınlanmaktadır. Sosyal medyada tepki alan yorumlarının ardından Survivor All Star kadrosundan çıkarılan Nihat Doğan'ın yerine kadroya Ahmet Dursun alınmıştır. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

Yarışmanın 3 Temmuz 2015 tarihinde Kuzey Kıbrıs'ta yapılan büyük finalinde sms oylamasında oyların %53.24 ünü Turabi %46.76 sını Merve alarak Turabi Çamkıran Şampiyon, Merve Aydın İkinci, Hilmi Cem İntepe ve Ece Begüm Yücetan hem Üçüncü hem Dördüncü olmuştur.

SURVİVOR 2016
Survivor 2016 Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmektedir. Yarışmadaki format Survivor: Ünlüler - Gönüllüler formatıdır.

SURVİVOR 2017
Survivor 2017 Türkiye'de Tv8'de yayınlanan Acun Ilıcalı ve Alp Kırşan tarafından sunulan yarışma. Dominik Cumhuriyeti'nde düzenlenmekte olan yarışma Survivor Ünlüler-Gönüllüler formatındadır.

ACUN ILICALI

Erzurum, Ilıca ilçesi doğumlu Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de dünyaya geldi.

Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır. Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun Ilıcalı,Kadıköy Anadolu Lisesi'ni bitirdikten sonra, İstanbul Üniversitesi
İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nü kazandı, ama üniversite hayatı, 7 yılın sonunda mezun olmadan bitti.

19 yaşında iken 1988 yılında Seda Ilıcalı ile evlendi ve bu evliliğinden Banu adında bir kız çocuğu sahibi oldu. Kızının doğumundan 10 ay sonra 1990 senesinde anne ve babasını trafik kazasında kaybetti.Acun Ilıcalı yaşadığı bunalımın etkisiyle eşi Seda'dan ayrıldı. Acun Ilıcalı 1995 senesinde bir kot dükkanı açarak ticarete atıldı ama başarılı olamadı.Bir arkadaşı vasıtasıyla İlker Yasin'le tanışan Acun Ilıcalı Beşiktaş muhabiri oldu. Daha sonra Şansal Büyüka'nın ekibine, Show TV'ye transfer oldu.2002 yılında Acun Firarda adı altında ayrı bir program yaparak sunmaya devam etti.

2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu. Fear Factor, Survivor, Kızlar - Erkekler, Survivor Türkiye - Yunanistan, Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi, Yetenek Sizsiniz ve Yok Böyle Dans programlarının yapımcısı, jürisi ve sunucusu oldu.

2005 yılında, 36 yaşında vergi rekortmenleri arasına girdi.Show Tv'nin '81 İl 81 Okul' adlı sosyal sorumluluk projesinde yer aldı ve programda 3 milyon 725 bin 563 YTL yardım toplandı. İkinci evliliğini 2003 yılında yaptığı Zeynep Ilıcalı'dan Leyla ve Yasemin adlarında iki kız çocuğuna daha sahip olan Acun 3 kız babasıdır.

2005 yılında 2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu.2007-2008 yılları arası Uğur Dündar tarafından sunulan "Yoksa Rüya Mı?" adlı aktüel programın yapımcılığını üstlendi. Daha önce Survivor Aslanlar Kanaryalar (2006), Survivor Türkiye Yunanistan (2007), Survivor Kızlar Erkekler (2010) ve Survivor Ünlüler Gönüllüler'i (2011 ve 2012 yıllarında) yapan Acun Ilıcalı, Survivor Ünlüler Gönüllüler 3 ile karşımıza çıktı. Muhabir olarak girdiği televizyon sektöründe Türkiye'nin en önde gelen yapımcısı olarak isim yapan Acun Ilıcalı,14 Kasım 2013 tarihinde tv8'i satın alarak artık kendi TV kanalının sahibi olduğunu duyurdu. MNG gurup başkanı ve tv8 kanalının sahibi olan Mehmet Nazif Günal ile anlaştığını, satın alma sürecinin başladığını Twitter'a yazmıştır.

 

Survivor 21 Mayıs kim elendi? 77. bölümde Adaya kim veda etti? Yağmur mu? Birsen mi? ile ilgili etiketler Survivor TV8 Yağmur survivor 21 mayıs kim elendi 77. bölüm hangi isim elendi adaya kim veda etti birsen Nagihan
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.