Survivor 2023'ün kadrosuna dahil olan Ümit Erdim kim, kaç yaşında Ümit Erdim kiminle evli?

İki gün önce Survivor 2023 kadrosuna dahil olduğu kesinleşen ünlü oyuncu Ümit Erdim, sosyal medya kullanıcıları tarafından yakın takibe alındı. İşte Ümit Erdim’in hayatına ilişkin detaylar…

Ekranların en uzun soluklu yarışma programı olan Survivor, yeni sezonu için geri sayıma başladı. 2005 yılından bu yana yayın hayatına yalnızca 1 yıl ara vermek durumunda kalan fenomen yarışma programı, bu sene 17’inci sezonu ile izleyicilerin karşılarına çıkacak. Son olarak 30 Haziran tarihinde 2022 sezonu ile ekranlara gelen ve Nisa Bölükbaşı’nın şampiyonluğu ile tamamlanan yarışma programı, 2023 sezonunun kadrosunu oluşturmaya başladı.

Acun Ilıcalı’nın Türk televizyonlarına kazandırdığı en önemli programlardan birisi olan ve 2018 yılından bu yana Ilıcalı’nın sahibi olduğu Tv8 kanalında yayınlanan Survivor yarışması, 2023 sezonuna ocak- şubat aylarında başlayacak. Yine Dominik’te düzenlenecek olan yarışma programı, henüz yayın tarihine aylar olmasına rağmen sosyal medya kullanıcılarını heyecanlandırarak hakkında sürekli olarak sorgulamalar yapılmasını sağladı.

2023 sezonunda konsept değişikliğine gidileceği ileri sürülen yarışma programı içeriğini halen gizlemeye devam ederken yeni kadro da yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Resmi hesapları üzerinden paylaşımlar yapan Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yarışmanın 2023 kadrosuna dahil olan ilk ismi, Türkücü Berdan Mardini olarak açıkladı. Söz konusu açıklamasından sonra hiç vakit kaybetmeden ikinci ismi açıklayan Ilıcalı, sözleşmeyi imzalayan ikinci ismin, ünlü oyuncu Ümit Erdim olduğunu duyurdu.

Survivor 2023 kadrosuna dahil olan ikinci isim olan Ümit Erdim, sosyal medya kullanıcıları tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Duyurunun yapılmasının ardından Instagram hesabında takipçi sayısı hızla yükselmeye başlayan Ümit Erdim, sosyal medya kullanıcıları tarafından merak ediliyor.

OYUNCU ÜMİT ERDİM KİMDİR?

Survivor 2023'ün kadrosuna dahil olan Ümit Erdim kim, kaç yaşında Ümit Erdim kiminle evli?

1985 yılının haziran ayında Kocaeli ilinde dünyaya gelen Ümit Erdim, ilkokulu ve ortaokulu İzmit’te tamamladı. İzmir Atılım Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra oyunculuğa olan ilgisini fark eden Erdim, 1998- 2003 yılları arasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda aktif olarak sahne aldı. Sonrasında TV kanalına transfer olan Erdim, ilk olarak “Böyle Mi Olacaktı?” isimli dizide rol aldı. Konuk oyuncu olarak katılmış olduğu ilk dizi projenin hemen ardından asıl popülerliğe kavuştuğu “Hayat Bilgisi” isimli dizde rol almaya başlayan Erdim, sonrasında Selena ve Gönül dizilerinin kadrolarına dahil oldu.

ÜMİT ERDİM’İN EŞİ KİM?

22 Mayıs 2017 tarihinde eski kabin memuru Seda Çınar ile hayatını birleştiren Ümit Erdim’in evliliğinden Ses ve Ela isminde iki kızı bulunuyor.

Survivor 2023'ün kadrosuna dahil olan Ümit Erdim kim, kaç yaşında Ümit Erdim kiminle evli? ile ilgili etiketler Ümit Erdim Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.