Survivor 2023'te vedalar üst üst geliyor! İki ünlü isim daha yarışmadan çekildi! Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi!

TV 8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor, yeni sezonda da yakından takip ediliyor. Yayınlanan son bölümünde ise adaya veda eden iki sürpriz isim gündem oldu…

Ekranların sevilen yarışma programlarından Survivor, 2023 sezonunda ünlüler, gönüllüler ve fenomenlerden oluşan takımlarla yepyeni bir konsepti ekrana taşıyor. Ekrana gelen her yeni bölümü nefes kesen mücadelelere ev sahipliği yapan yarışma programında adaya veda eden isimler belli oldu.

Son bölümünde dokunulmazlık için mücadele eden takımların nefes kesen mücadeleleri sonrasında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu son tura kaldı. Son turu ise gönüllüler kazanmayı başardı. Ünlüler takımında adaya iki ismin daha veda etmesi ise dikkat çekti.

BERDAN MARDİNİ SURVİVOR’DAN ÇEKİLDİ!

Survivor 2023’ün ünlüler kadrosunun en dikkat çeken isimlerinden olan Berdan Mardini’nin adaya veda ettiği öğrenildi. Survivor 2023’te ünlüler kadrosuna dahil olan ilk isim olarak öne çıkan Berdan Mardini, ekrana gelen son bölümünde sağlık sorunu yaşamıştı. Dokunulmazlık oyununda da yer alamayan Berdan Mardini’nin zorlu şartlara dayanamadığı aktarıldı.

Ödül oyununda tansiyonu düşen Berdan Mardini hakkında Acun Ilıcalı tarafından açıklama yapıldı. Berdan Mardini’nin Survivor’a devam edemeyeceğini açıklayan Ilıcalı, ada şartlarını bu kadar zor beklemediğini ve daha fazla devam etme şansının olmadığını aktardığını ifade etti.

İKİ ÜNLÜ İSİM YARIŞMADAN ÇEKİLDİ!

Survivor 2023'te vedalar üst üst geliyor! İki ünlü isim daha yarışmadan çekildi! Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi!

Ünlüler takımında Ümit Erdim konsey oylamasında elenen ilk isim olmuştu. Sonrasında sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan çekilme kararı alan Berdan Mardini gündeme geldi. Adanın zorlu şartlarına dayanmakta güçlük çeken bir ünlü isimin daha olduğunu söyleyen Acun Ilıcalı, Seçkin Piriler’in de kendi isteği ile adadan ayrılmak istediğini açıkladığı bildirildi.

SURVİVOR SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Berdan Mardini ve Seçkin Piriler’in kendi isteği ile adadan ayrılmasının yanı sıra son bölüm yine heyecan dolu mücadelelere sahne oldu. Ünlüler takımında yarışan Ampute Milli Takımı yıldızlarından Barış Telli’nin başarısı ile güne damgasını vurdu.

Protez bacakla yarışmaya katılan Barış Telli, denge oyununda rakibini mağlup ederek Survivor’da bu oyunu kazanan ilk engelli yarışmacı oldu.

Survivor 2023'te vedalar üst üst geliyor! İki ünlü isim daha yarışmadan çekildi! Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi! ile ilgili etiketler Survivor
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.