Survivor 2023 Gönüllüler Takımındaki Cahby Hanı Hepimiz Tanıyormuşuz! Güney Koreli Bakın Hangi Filmde Oynamış?

İki haftadır eleme potasına girmesiyle dikkat çeken Chaby Han, merak konusu haline geldi. Chaby Han’ın daha önce rol aldığı yapımlar ise, televizyon ve sinema seyircisini şaşırtacak türden çıktı!

TV8 ekranlarından seyirci karşısına çıkmaya başlamış olan Survivor Türkiye 2023 yarışması hem gönüllü hem ünlü hem de sosyal medya fenomeni olan yarışmacıları ile televizyon izleyicilerinin dikkatini çekmeye başladı. Bu noktada sık sık merak uyandıran isimlerden biri olan Chaby Han, Survivor Türkiye 2023 yarışmasına sosyal medya fenomeni olarak dahil oldu. Oysaki, Chaby Han’ın oldukça ünlü biri olduğu ortaya çıktı.

Performansı ile çok konuşulan ve şimdilerde Survivor Türkiye 2023 yarışmasının gönüllüler takımında yer alan Chaby Han, geçtiğimiz haftanın eleme potasına girdiği gibi bu haftanın da eleme potasına girmesiyle dikkat çekti. Şimdilerde Survivor Türkiye 2023 yarışmasının izleyicilerinin gündeminden düşmeyen isimlerden biri olan Chaby Han’ın daha önce rol aldığı yapımlar ise herkesi şaşırttı.

CHABY HAN, ELİN OĞLU’NDAN ÇIKTI

Babasının işi nedeniyle Türkiye’ye taşınan Chaby Han, 15 Haziran 1992 tarihinde Güney Kore’de doğdu. 2007 yılında babasının işi nedeniyle Türkiye’ye taşınan Chaby Han, geçtiğimiz yıllarda düzenlenen ve ATV ekranlarından yayınlanan ‘Elin Oğlu’ isimli program ile ünlendi.

Burcu Esmersoy ile Danilo Zanna’nın sunuculuğunu üstlendiği Elin Oğlu isimli yapım ile ilk kez seyirci karşısına çıkan Chaby Han’ın tek ekran deneyimi de bu olmadı. Chaby Han, Elin Oğlu’ndan sonra birkaç yapımda daha rol aldı.

AYLA FİLMİNDE ÇOK BEĞENİLDİ

Survivor 2023 Gönüllüler Takımındaki Cahby Hanı Hepimiz Tanıyormuşuz! Güney Koreli Bakın Hangi Filmde Oynamış?

Şimdilerde Survivor Türkiye 2023 yarışmasının iddialı isimlerinden biri olan Chaby Han, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon Bölümü’nde eğitim gördükten sonra çeşitli yapımlarda rol aldı. 2017 yılında çekilen ‘Ayla’ filminde rol alan Chaby Han, canlandırdığı Sung Joon karakteri ile çok beğenildi.

YouTube kanalı üzerinden içerikler üretmeye başlamış olan Chaby Han, Menajerimi Ara adlı dizide konuk oyuncu olarak da seyirci karşısına çıktı. Öte yandan Chaby Han, 16 Mayıs 2022 tarihinde Gülce Elibol ile evlendi.

Survivor 2023 Gönüllüler Takımındaki Cahby Hanı Hepimiz Tanıyormuşuz! Güney Koreli Bakın Hangi Filmde Oynamış? ile ilgili etiketler film Chaby Han Survivor 2023
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.