Survivor 2022'de Adem Kılıçcı, Ogeday'a Acımadı! Survivor Adem Adım Adım Şampiyonluğa Yürüyor!

Survivor 2022'de Bireysel Dokunulmazlık Oyunları Devam Ediyor. 17 Haziran Survivor Bireysel Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Survivor Adem Kılıçcı Haftanın ikinci Eleme adayı olarak Ogeday Girişken'in İsmini Söyledi. Öte yandan bireysel oyunlarda 4 kez finale adını yazdıran Survivor Adem Kılıçcı Survivor şampiyonluğuna adım adım yürüyor. Turabi, Hilmicem, Ogeday gibi eski şampiyonları eleyen Adem Kılıçcı Survivor All Star 2022 şampiyonluğu için en büyük aday oldu.

Her Bölümü ile Bir Başka Tartışmaya Sahne Olan Survivor All Star 2022'de Bireysel Dokunulmazlık Oyunları devam ediyor. Artık Herkesin Kendi adına yarıştığı ve Survivor Şampiyonluğu Kovaladığı Yarışmada Dokunulmazlığı kazanan İsimler aynı zamanda eleme adayının da ismini söylüyor. Survivor 2022'de Adem Kılıçcı, Ogeday'a Acımadı! Survivor Adem Adım Adım Şampiyonluğa Yürüyor!

17 Haziran Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı da belli oldu. Son 4'e kalarak Survivor finalisti olmak için yarışan yarışmacılar eleme konseyinde toplu SMS'e çıkarak hayranlarının da desteğini aldı.

Adem Kılıçcı Survivor Ogeday'a Acımadı!

Survivor All Star'da ikinci bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Survivor Adem Kılıçcı, konseyde haftanın ikinci eleme adayının ismini de söyledi. Survivor 2017'de finalde karşılaşan Adem Kılıçcı ve Ogeday Girişken arasındaki rövanş hıssı kendini bu akşamki eleme konseyinde de belli etti.

Survivor Adem Kılıçcı ikinci eleme adayı olarak Survivor Ogeday Girişken'in ismini söyledi. All Star sezonu boyunca ikili arasında yaşanan tartışmalar yarışmanın son zamanlarında had safhaya çıktı.

Survivor 2022'de Adem Kılıçcı, Ogeday'a Acımadı! Survivor Adem Adım Adım Şampiyonluğa Yürüyor!

Ogeday Girişken Gözyaşlarını Tutamadı!

Survivor Ogeday cephesinde ise gözyaşı vardı. 17 Haziran eleme adayı olan Ogeday Girişken, Sakatlığa rağmen 11 oyunda 7 galibiyet 4 mağlubiyet alarak başarılı bir performans gösterdi. Ancak bu akşam seremonide sakatlığının da verdiği etkiyle gözyaşlarını tutamadı.

Survivor Adem Kılıçcı bireysel oyunlarda adını 4 kez finale yazdırırak kırılması güç bir rekora imza attı. Katıldığı tüm Survivor oyunlarında galip çıkmayı bilen ve Turabi, Hilmicem ve Ogeday gibi eski şampiyonları bir bir eleyen Adem Kılıçcı Survivor All Star 2022 şampiyonluğunun en büyük adayı haline geldi. 

 

Survivor 2022'de Adem Kılıçcı, Ogeday'a Acımadı! Survivor Adem Adım Adım Şampiyonluğa Yürüyor! ile ilgili etiketler Survivor Ogeday Girişken Survivor 2022 survivor adem adem kılıççı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.