Survivor 2022 Sema Aydemir kimdir? Sema Aydemir hangi sezon yarışmıştı? İşte Sema'nın kariyeri...

2022 Survivor All Star kadrosuna dahil olan Sema Aydemir geçtiğimz yıllarda katıldığı yarışmada başarı toplamıştı. Hırsı ve özgüveniyle tanınan Survivor Sema Aydemir hangi sezon yarışmıştı? İşte Sema Aydemir hakkında bilgiler...

Survivor 2022 Sema Aydemir yeni sezonda da ilgi çekecek. tv8'de 15 Ocak akşamı başlayacak Survivor All Star Gönüller kadrosunda yer alan Sema Aydemir daha önce de adaya gitmiş ve başarılı olmuştu. Sonrasında Survivor Panorama adlı programda yorumculuk da yapan başarılı yarışmacı yeniden Dominik'in yolunu tuttu. Peki Survivor Sema Aydemir kimdir, kaç yaşında?

Survivor 2022 Sema Aydemir kimdir, kaç yaşında?

Bursa doğumlu olan Sema Aydemir 17 Ağustos 1985 doğumludur. Milli sporcu olan başarılı yarışmacı 400 m engelli branşıyla tanınan Türk eski kısa mesafe koşucusu. 2012 Londra Olimpiyatları 4x400 m Milli takımında yer almıştır. Ali isminde bir çocuğu olan Sema Aydemir, 2016 yılında Eşref Opak'tan boşanmıştır.

Sema Aydemir kimdir, kaç yaşında, evli mi? Sema Aydemir biyografisi -  Magazin Haberleri - Milliyet

2004 Atina Olimpiyat Oyunları'nda bir bronz madalyası vardır.

Sema Aydemir Survivor'da Hangi Sezon Yarıştı?

Survivor 21017 ve 2018'de Ünlüler kadrosunda yer alan Sema Aydemir bu kez All Star Gönüllüler kadrosunda kendine yer buldu.

 

Survivor 2022 Sema Aydemir kimdir? Sema Aydemir hangi sezon yarışmıştı? İşte Sema'nın kariyeri... ile ilgili etiketler Survivor Survivor 2022 sema aydemir
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.