Survivor 2022 Kim Elendi? 16 Şubat All Star 2022 Beşinci Haftada Survivor Kim Gitti?

Survivor 2022'de Bu akşam eleme heyecanı yaşanıyor. 16 Şubat 2022 Çarşamba Survivor kim elendi sorusu yanıtını buluyor. Yarışmanın beşinci haftasında sürgün adasına giden dört eleme adayından biri SMS sıralamasına göre adaya veda ediyor. Peki Survivor kim gitti? 16 Şubat 2022 Survivor 2022'den elenen isim Ezgi oldu. İşte detaylar...

Survivor Kim Elendi sorusunun yanıtı haberimizde. Ekranların en çok takip edilen yarışması Survivor All Star 2022 beşinci hafta mücadeleleri sona erdi. Yapılan dokunulmazlık oyunları sonuçlarına göre sürgün adasına giden eleme adayları belli oldu.

16 Şubat 2022 Çarşamba akşamı toplanacak ada konseyinde daha önce isimleri belirlenen 4 eleme adayından biri adaya veda edecek. Kıran kırana geçen parkur mücadelelerinde performansı en düşük olan yarışmacı halktan gelen SMS oylarıyla birlikte Survivor şampiyonu olma hayallerini noktalayacak.

Survivor 2022 Kim Elendi, Kim Gitti?

Survivor kim gitti sorusunun yanıtını arayanlar için de bu akşam tv8 ekranlarında olacak. Her Çarşamba akşamı olduğu gibi 16 Şubat 2022 Çarşamba akşamı da eleme adayları sürgünden dönerek konseyde geleceklerini bekleyecek.

Survivor 2022 Kim Elendi? 16 Şubat All Star 2022 Beşinci Haftada Survivor Kim Gitti?

Survivor Eleme Adayları Kimler?

Bu hafta Sürgün adasına giden ilk eleme adayı Evrim Keklik oldu. Ardından yapılan oylamada Atakan, Aşkım ve Ezgi eleme adayları olarak belirlendi. 16 Şubat 2022 Survivor 2022'den elenen isim Ezgi oldu.

Survivor 25. bölüm bu akşam tv8 ekranlarında olacak.

 

Survivor 2022 Kim Elendi? 16 Şubat All Star 2022 Beşinci Haftada Survivor Kim Gitti? ile ilgili etiketler Survivor kim elendi kim gitti eleme adayları
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.