Survivor 2022 All Star birleşme partisinde Yılmaz Morgül ve Mustafa Topaloğlu sürprizi

Survivor 2022 All Star'da birleşme partisi için geri sayım başladı... 27-28 Mart tarihlerinde yapılacak olan ve ünlü popçu Edis'in sahne alacağı birleşme partisine, eski Survivor yarışmacılarından Yılmaz Morgül ile Mustafa Topaloğlu'nun da katılacağını öğrenildi.

tv8'de ekrana gelen Survivor All Star 2022 yarışma programının birleşme partisinde bu yıl sürpriz isimler yer alacak. Ünlü popçu Edis’in sahne alacağı birleşme partisinde, eski Survivor ve All star yarışmacıları ‘Anlat Bakalım’ oynayacak. Bir uçak dolusu seyircinin de adaya gideceği partiye daha önce Survivor'da yarışan iki ünlü isim Yılmaz Morgül ve Mustafa Topaloğlu'nun gideceği öğrenildi.


‘Anlat Bakalım’ oynayacak isimlerden biri Yılmaz Morgül, biri de Mustafa Topaloğlu. İkili bu sefer yarışmacı olarak değil konuk olarak birleşme partisinde yer alacak.


YILMAZ MORGÜL İLE MUSTAFA TOPALOĞLU YENİDEN ADAYA GİDİYOR

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, bugünkü köşesinde meslektaşı Yılmaz Morgül’ün yeniden Survivor’a gideceğini duyurdu. “Yılmaz Morgül Survivor birleşme partisinde!” başlıklı bir yazı kaleme alan Akay, merakla beklenen birleşme partisinin tarihlerini de açıkladı.

Akay, “Survivor 2022 All Star'da birleşme partisi için geri sayım başladı. 27-28 Mart tarihlerinde yapılacak olan birleşme partisinde, bu yıl sürpriz isimler olacak. Ünlü popçu Edis’in sahne alacağı birleşme partisinde, eski Survivor ve All star yarışmacıları ‘Anlat Bakalım’ oynayacak. Bir uçak dolusu seyircinin de adaya gideceği partide, ‘Anlat Bakalım’ oynayacak isimlerden biri Yılmaz Morgül, biri de Mustafa Topaloğlu.” ifadelerini kullandı.

Survivor 2022 All Star birleşme partisinde Yılmaz Morgül ve Mustafa Topaloğlu sürprizi ile ilgili etiketler Yılmaz Morgül Survivor 2022 All Star survivor birleşme partisi mustafa topaloğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.