Suriye'nin kuzeyinde teröristler kaçacak delik arıyor: PKK/YPG'li teröristlerin tünelleri havadan böyle görüntülendi

Suriye'nin kuzeyinde yapılması beklenen harekat öncesi PKK/YPG'li teröristlerde panik hakim. Teröristlerin Münbiç'te tüneller kazdığı ortaya çıktı. Teröristlerin kazdığı tüneller havadan görüntülendi.

Suriye'nin kuzeyinde beklenen harekat öncesi terör örgütü PKK/YPG'de panik hakim. Teröristler yeni tüneller kazıp, mevziler yapıyor. Görüntüler Suriye'nin kuzeyinde Münbiç kırsalından.

İlçeye bağlı Seyyade köyünde teröristler yine benzer yollara başvurdu. Sivillere ait evlerin hemen yanında metrelerce uzunluğunda yeni tüneller kazıldı.

PKK/YPG'li teröristlerin o hazırlıkları TRT Haber ekibi tarafından havadan görüntülendi.

Drone görüntülerinde, teröristlerin tünellere belirli aralıklarda havalandırma delikleri açtığı belirlendi.

Bir evin damındaki iki terörist de drone görüntülerine yansıdı. Beklenen harekat öncesi teröristler birçok yeni noktaya da yeni mevziler yapıyor.

Suriye Milli Ordusu'nun kontrol noktasına yakın olan köyden teröristler zaman zaman taciz atışında bulunuyor. Milli ordu tarafından bu taciz atışlarına anında karşılık veriliyor

Suriye'nin kuzeyinde teröristler kaçacak delik arıyor: PKK/YPG'li teröristlerin tünelleri havadan böyle görüntülendi ile ilgili etiketler Suriye pkk/ypg Tünel
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.