Süper Loto 15 Aralık 2022 sonuçları ve bilet sorgulama millipiyangoonline.com'da!

15 Aralık 2022 Süper Loto sonuçları 28 milyon 333 bin liralık devirli ikramiye tutarı bulunan şans oyununda bugünün kazandıran rakamlarını gösterecek. Şans oyunu tutkunları canlı çekilişte kazandıran sayıları öğrenebilecekler. Peki, Süper Loto 15 Aralık 2022 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman?

Haftanın ikinci Süper Loto oyunu çekilişinde gözler bugünün kazandıran sayılarında olacak. Talihli adayları canlı yayında tespit edilecek olan 6 talihli numarayı doğru olarak tahmin ederse büyük ikramiyenin sahibi olacaklar. İşte çekiliş öncesinde bilinmesi gereken tüm detaylar…

15 ARALIK 2022 SÜPER LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Süper Loto çekilişi perşembe günü saat 21:30’da gerçekleşecek. Yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

Süper Loto 15 Aralık 2022 sonuçları ve bilet sorgulama millipiyangoonline.com'da! ile ilgili etiketler Süper Loto
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.