Süper Lig'de düşecek son takım belli oluyor! Kim nasıl ligde kalır? İşte ihtimaller...

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında yarın oynanacak karşılaşmalarla birlikte ligden düşecek ikinci ve son takım da belli olacak. Peki Giresunspor ya da İstanbulspor nasıl ligde kalır? İşte ihtimaller...

Süper Lig'de bu sezon küme düşecek ilk takım Ümraniyespor oldu. Ligden düşecek son takım da yarın oynanacak maçlarla belli oluyor.

GİRESUNSPOR YA DA İSTANBULSPOR

Süper Lig'de 38 puanla 15'inci sırada olan İstanbulspor ve 37 puanlı Giresunspor'dan biri lige veda edecek.

İstanbulspor evinde Ümraniyespor'u ağırlayacak, Giresunspor ise Antalyaspor'u konuk edecek.

İSTANBULSPOR'A 3 PUAN YETİYOR

İstanbulspor ligde kalmak için 3 puan alması yetecek. Yani Ümraniyespor'u yenerse Giresunspor'un alacağı sonuçtan bağımsız olarak ligde kalmayı garantileyecek.

Eğer İstanbulspor berabere kalırsa bu durumda Giresunspor'un puan kaybını bekleyecek. Eğer İstanbulspor, Ümraniyespor'a yenilirse, Giresunspor'un da kaybetmesini bekleyecek.

İstanbulspor kaybeder, Giresunspor berabere kalırsa puanlar eşitlenecek.

GENEL AVERAJA BAKILACAK

İki takımın puanlarının eşit olması durumunda genel averaja bakılacak. Son maçlar öncesinde İstanbulspor ve Bitexen Giresunspor eksi 20 averaja sahip.Puan eşitliğinin olması için İstanbulspor'un mağlubiyeti, Bitexenspor'un beraberliği gerekiyor.

Bu gerçekleşirse Karadeniz ekibi eksi 20 averajda kalacak, İstanbul ekibi ise yenilgi nedeniyle en az eksi 21 averaja düşecek. Bu durumda küme kalan ekip Bitexen Giresunspor olacak.

Süper Lig'de düşecek son takım belli oluyor! Kim nasıl ligde kalır? İşte ihtimaller... ile ilgili etiketler Giresunspor İstanbulspor Süper Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.