Süleymani’nin öldürülmesi Türkiye’yi nasıl etkiler? Erbil’de kukla devlet tuzağına dikkat!

SuperHaber yazarı Ceyhun Bozkurt ve SuperHaber YouTube kanalı Genel Koordinatörü Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un yeni bölümü yayında…

Gündemin sıcak başlıklarının konuşulduğu ‘Haberin Olsun’ programının yeni bölümünde Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, sadece Ortadoğu’yu değil, dünyayı sarsan Kasım Süleymani suikastını değerlendirdi.

ABD’nin, İran’ın en önemli isimlerinden Süleymani ile birlikte Haşdi Şabi başkan yardımcısı el-Mühendis’i öldürmesinin bölgedeki etkilerinin ve bu operasyonun ardından İran’ın nasıl tepki verebileceğinin değerlendirildiği programda, olayın Türkiye açısından hangi etkileri yaratabileceği de masaya yatırıldı.

‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında yayında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Süleymani’nin öldürülmesi Türkiye’yi nasıl etkiler? Erbil’de kukla devlet tuzağına dikkat! ile ilgili etiketler ABD İran SuperHaber YouTube Ceyhun Bozkurt Haberin Olsun Türkiye haşdi şabi süleymani
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.